fbpx

Webbinarier

Lär dig Agoy

Varje tisdag kl 10 och torsdag kl 14 håller Agoy Bokslut & Skatt gratis webbinarie för dig som är nyfiken på programmet. Att delta i ett webbinarie är det enklaste sättet att få överblick över Agoy Bokslut & Skatt!

Webbinariet är ca 1 timme långt och hålls vanligtvis av Agoys produktspecialist Matilda. Det finns möjlighet att ställa frågor i chatten.

Agoy är och kommer att förbli ett fristående, molnbaserat program. Från den 1 september finns Agoy även inbakat i Fortnox Digital Byrå, då under namnet Fortnox Bokslut & Skatt.

Välj datum och registrera dig

Fyll i formuläret här intill. Börja med att välja den tid som passar dig och fyll därefter i dina uppgifter. Du kommer få en bekräftelse och länk till webbinariet via mejl inom 15 minuter.

Fler datum och tider

Passar ingen av tiderna? Håll utkik på den här sidan där vi kommer att lägga upp nya datum kontinuerligt – eller mejla oss intresse redan nu på webbinarie@agoy.se så hör vi av oss när fler datum för webbinarier är planerade. Du kan också samla byrån för en privat demonstration av Agoy – hör av dig till webbinarie@agoy.se så bokar vi en tid som passar!

Fick du ingen länk?

Fick du ingen bekräftelse eller har du tappat bort mejlet med länken webbinariet? Kika först om det har hamat i din skräppost. Annars: Hör av dig till webbinarie@agoy.se så löser vi det!