fbpx

Nyhet i Agoy: Kopiera bokslutsmånadens värden till det följande räkenskapsåret!

Nyhet i Agoy: Kopiera bokslutsmånadens värden till det följande räkenskapsårets första månad!

Kopiera värden från bokslutsmånaden till följande räkenskapsår i Agoy

Kopiera värden från föregående period till följande räkenskapsårets första månad med ett knapptryck!

Nu kan du kopiera värden från den sista månaden av innevarande räkenskapsår till den första månaden av följande räkenskapsår i Agoy.

När du klickar upp ett konto i avstämningsvyn, i första månaden på räkenskapsåret, kan du nu med ett knapptryck hämta underlag, kommentar och specifikation från det föregående räkenskapsårets sista månad. Tryck på ”Hämta från föregående period” under den del du vill hämta informationen från för att smidigt överföra den. 

Vi vill gärna veta vad du tycker om den nya funktionen! Har du andra synpunkter eller funderingar kring Agoy? Hör av dig till info@agoy.se!

 

För dig som vill veta mer om Agoy!

Få information om programmet, de senaste funktionerna och mer om vad Agoy har att erbjuda under Agoys utbildning den 9 mars! Läs mer om utbildningen på Agoys hemsida via länken nedan. Passa på att anmäla dig och intresserade kollegor redan nu!

https://www.agoy.se/traffa-agoy-9-mars/

 

All information om de senaste nyheterna i Agoy men också om utbildningar och annat som händer publiceras i samtliga av Agoys sociala kanaler. Missa därför inte att följa Agoys andra sidor! Vi finns på Linkedin, Facebook, Instagram och Youtube.