fbpx

Välkommen till en snabbare värld

Agoy är ett webbaserat program för snabbare och effektivare bokslutshantering. Nu kan vi äntligen avslöja vad vi har jobbat stenhårt med den senaste tiden: Agoy. Ett revolutionerande program som kommer att lanseras i oktober 2020.

Agoy är ett webbaserat bokslut- och årsredovisningsprogram som kommer att revolutionera bokslutshanteringen när det lanseras 2020. Efter senaste veckans fulltecknade nyemission har det nybildade bolaget bakom programmet – Agoy It AB – tagit in drygt 2 miljoner kronor i utvecklingskapital.

– Vad jag vet så har ingen svensk revisionsbyrå någonsin gjort en nyemission i den här storleken för att bygga ett bokslutsprogram. Investerarna tycker att det är extra intressant eftersom jag kan branschen inifrån och vet vilka behov som finns. Att få in så mycket pengar, från så tunga investerare, i ett så tidigt skede visar vilken stark tilltro marknaden har på Agoy, säger Carl-Magnus Falk, grundare och vd för Agoy It AB.

Carl-Magnus Falk driver även Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning. Han står sedan tidigare bakom flera innovationer inom revisions- och redovisningsbranschen. Mest känd är förmodligen 3:12 Modellen, som beräknar optimal fördelning mellan lön och utdelning i fåmansbolag, enligt de så kallade 3:12-reglerna. Excel-modellen har fått stor uppmärksamhet och spridning och har skapat nytta för både redovisningsbyråer och fåmansföretag själva.