fbpx

Tredje milstolpen: Rekryteringarna

– Hösten 2019 anställde vi en programmerare och en UX-designer på deltid, säger Agoys grundare och vd Carl-Magnus Falk. 

– Nu i efterhand kan det tyckas som en trevande och försiktig inledning för Agoy. Men för oss var det stort, då. En anställd programmerare och UX-designer! Min byrå Falköga sysslade ju med revision, redovisning och företagsrådgivning. Vi hade aldrig haft den typen av personer anställda tidigare. Det blev en tydlig signal, inte minst internt, att Agoy var på allvar och en satsning som vi tänkte ro i land.

När Agoy nu snabbt närmar sig lanseringen i slutet av november passar vi på att i några inlägg blicka tillbaka på milstolpar under den spännande historien – så här långt! I dag: Rekryteringarna

– Tack vare lyckad finansiering kunde vi i december 2019 dubbla teamet, genom att vi anställde två seniora utvecklare, Joakim och Philip. Totalt har Agoy nu tre kodare och en UX-designer. Deras uppdrag är att förverkliga Agoy och göra det till ett revolutionerande program. Agoy ska bli programmet som underlättar arbetet för redovisningskonsulter och ekonomiföretag och som alla pratar om! säger Carl-Magnus Falk.

–Carl-Magnus Falk är en entreprenör ut i fingerspetsarna! säger en av Agoys utvecklare. Calles bidrar med sin erfarenhet som auktoriserad revisor och sitt genuina intresse för digitala lösningar, medan vi utvecklare ytterligare skärper användarvänligheten genom att vi ser programmet med andra ögon. Resultatet blir det bästa av två världar.

– Men det är knappast slut på nyrekrytering! säger Carl-Magnus Falk. Sedan de här första viktiga rekryteringarna har vi breddat vårt kompetenta team ytterligare genom att ta in specialister inom många fler områden, säger Carl-Magnus Falk.

Tidigare artiklar i denna serie

Missade du första och andra milstolpen så hittar du de texterna här:

(Prova Agoy gratis, redan nu! En första officiell beta-version av Agoy finns tillgänglig. Gå till agoy.se och klicka LOGGA IN i övre högra hörnet. Registrera ett konto och du är igång! Den färdiga versionen av Agoy släpps i slutet av november 2020.)