fbpx

STORT TACK alla härliga branschkollegor!

Agoy webbaserat periodbokslut och årsredovisning
bilden är från vår personalfest i höstas då vi fick äran att umgås lite med Kennedy Bakircioglu 😊

Tid för reflektion

Hoppas ni haft/har en superfin jul. Julen är enligt många, inklusive oss, en utmärkt tid för reflektion, analys av året som gått samt planering av nästkommande år. För oss alla på Agoy har/är denna process varit en sann glädje dessa dagar. Eftersom vi fått så fantastiskt bra hjälp på traven tack vara alla era idéer till Agoy. Vi har redan fyllt på Agoys ”Backlogg” med många nya förbättringsförslag från er kollegor som vi nu planerar att utveckla och implementera. Detta vill vi alltså sända er ett STORT TACK för! Tillsammans skapar vi branschens program bokstavligt talat nu.

Agoy försöker alltid lyfta blicken och tänka utanför boxen!

Vi vill också passa på att skicka en uppmuntran till alla er företagsledare och entreprenörer som håller på att runda av året och blicka fram emot 2021. Agoys övertygelse är att när vi nu förhoppningsvis börjar röra oss mot normaltillståndet igen kommer det uppstå många fina möjligheter. Agoy försöker alltid lyfta blicken och tänka utanför boxen. En approach vi tror många av er kan ha särskild nytta av i en eventuellt kommande återgångsfas. Så kör hårt nu allihop och återigen, stort tack för alla idéer till Agoy!

Webbinarie idag kl. 11.30

Och så vill vi passa på att tipsa om dagens webbinarie idag kl. 11.30 då vår grundare Carl-Magnus Falk går igenom och visar Agoy. Gratis. Då kommer han särskilt visa vår helt nysläppta betaversion av årsredovisningen (för K2 & K3).

God fortsättning

/ Team Agoy