fbpx

Nyhet i Agoy: Fler statusikoner i översiktsvyn!

Nyhet i Agoy: Fler statusikoner i översiktsvyn!

Fler statusikoner i översiktsvyn

Nu kan du visa fler statusikoner i översiktsvyn genom bara ett knapptryck!

Nu kan du visa statusikoner för bokslut, årsredovisning, skatt och rapport i översiktsvyn i Agoy. När du trycker på ”Expandera statusar” i menyn högst upp på sidan visas nu fler ikoner än tidigare vid varje månad. Ikonerna representerar programmets olika delar och ändrar färg efter statusen på arbetet för perioden. Grön för ”Klar”, orange för ”Påbörjad”, grå för ”Ej påbörjad” och så vidare, precis som du hittar på andra ställen i Agoy. Du kan enkelt dölja statusikonerna igen genom att bocka ur ”Expandera statusar” med ett knapptryck.

Vi hoppas att den nya funktionen underlättar i ditt arbete och bidrar till en tydligare översikt av hur du ligger till i din arbetsprocess. Hör gärna av dig till info@agoy.se och berätta vad du tycker. Vi vill alltid ta del av er feedback!

Missa inte att anmäla dig till Agoys utbildning den 9 mars!

Utbildningen kommer att innehålla en genomgång av programmet, de senaste funktionerna och vad som är på gång just nu. Tillfälle kommer även finnas för att ställa frågor och dela med sig av feedback direkt till Carl-Magnus Falk, Agoys grundare. Mer information om utbildningen och hur du anmäler dig hittar du här.