Nyhet i Agoy: Skattekontosaldo i översiktsvyn!

Nyhet i Agoy: Skattekontosaldo i  översiktsvyn!

Nyhet i Agoy: Skattekontosaldo i översiktsvyn!

Se skattekontosaldo direkt i översiktsvyn!

Nu kan du se skattekontots saldo i översiktsvyn i Agoy! När du går in i programmet visas varje klients skattekontosaldo direkt i översiktsvyn tillsammans med datum för när det hämtades från Skatteverket senast. Nu behöver du inte längre klicka dig in på varje klient för sig – Informationen finns redan i listan med inlagda klienter och företag! 

Med Agoys nya funktion kan du snabbt och smidigt stämma av att saldot stämmer för varje klient, i en och samma vy. Du behöver aldrig mer oroa dig för att missa om saldot skulle ligga minus. Det talar programmet nu om direkt i översiktsvyn. 

 

Agoys översiktsvy är ett utmärkt verktyg för snabb och tydlig överblick över ditt arbete. Så fort du går in i programmet får du fullständig överblick över hur arbetet ligger till, vad som är färdigt och vad som behöver göras. Agoys översiktsvy talar om status för avstämning, bokslut, årsredovisning, skatt och rapport, för varje klient och månad. Med smidiga funktioner för filtrering och val av vad som ska visas får du all information du behöver, samlat i en och samma vy.

 

Testa den nya funktionen i Agoy redan nu! Skapa kontowww.agoy.se och prova programmet direkt i din webbläsare. Kostnadsfritt dina första 30 dagar!

Har du frågor kring programmet eller önskemål på funktioner? Hör av dig i ett mejl till info@agoy.se. Vi vill alltid ta del av din feedback!

 

Missa inte att följa Agoys sociala medier. Våra sidor uppdateras regelbundet med ny, spännande information för dig att ta del av! Du hittar oss på Linkedin, Instagram, Facebook och även Youtube!