Nyhet i Agoy: Skapa varulagerintyg!

Nyhet i Agoy: Skapa varulagerintyg!

Skapa varulagerintyg i Agoy

Skapa varulagerintyg i Agoys avstämningsvy!

Nu kan du skapa varulagerintyg direkt i Agoy! Det gör du smidigt och enkelt i Agoys avstämningsvy. Funktionen finns tillgänglig för konto 1400 till 1499 och går att nå under fliken ”Varulagerintyg” när du klickar in dig på ett av dessa konton.

 

Agoys avstämningsvy ger dig kontroll, överblick och effektiva lösningar för periodavstämningar. Stäm smidigt av konton för perioden, ladda upp underlag, lägg till specifikationer, hämta skattekonto, kund- och leverantörsreskontra och mycket mer – allt samlat i en och samma vy.

Agoy är alltid tillgängligt, var som helst och när som helst. Med molnbaserade Agoy är du alltid uppdaterad och jobbar snabbt, smidigt och säkert. Ingen lokal installation på datorn krävs, allt du behöver är en webbläsare och internetuppkoppling!

 

Det bästa sättet att lära sig Agoy är genom våra veckovisa webbinarier. Varje tisdag klockan 10 håller en av våra produktspecialister en kostnadsfri genomgång av programmet – perfekt för dig som är intresserad av vad Agoy kan eller som ny användare i programmet. Anmälan görs på www.agoy.se/online-utbildningar !

 

Har du frågor om Agoy eller förslag på förbättringar? Hör gärna av dig i ett mejl till info@agoy.se, vi vill alltid ta del av dina synpunkter!

 

Missa inte att följa Agoys sociala medier. Agoys sidor uppdateras regelbundet och håller dig alltid uppdaterad kring nyheter och annan intressant information. Vi finns på Linkedin, Facebook, Instagram och även Youtube!