fbpx

Nyhet i Agoy: Resultatrapport för period! 

Nyhet i Agoy: Resultatrapport för period!

Nyhet i Agoy: Resultatrapport för period

Resultatrapport för vald period i Agoy!

I Agoy kan du nu ta fram en resultatrapport för den valda perioden. Agoy hämtar automatiskt in siffrorna från det arbetet som gjorts i programmet och ger dig direkt en sammanställning av periodens resultaträkning. På samma sida visas även perioden från föregående räkenskapsår för en tydlig jämförelse. Välj enkelt om sidan ska inkluderas i den fullständiga rapporten eller ej genom att bocka för eller ur den tillhörande rutan.

 

Med Agoy får du möjlighet att skapa professionella rapporter på nolltid. Ställ enkelt in vilken period du vill att rapporten ska visa och skicka snabbt och enkelt till uppdragsgivaren, direkt från programmet!

Agoy skapar automatiskt en ekonomisk rapport så fort du går in i rapport-avsnittet. Redigera, radera och anpassa innehåll och välj med enstaka knapptryck vilka sidor som ska finnas med i slutversionen. Skulle något saknas kan du fylla i helt egna textsidor och ladda upp dokument för att anpassa rapporten efter hur du behöver den. Om tiden inte räcker till kan du alltid luta dig tillbaka och låta Agoys text-randomiseringsfunktion sköta det skriftliga helt och hållet.

 

Testa Agoys program för rapport redan nu! Skapa konto och var igång inom några få minuter!

 

Du har väl inte missat Agoys nyhetsbrev? Varannan vecka skickas ett nytt, färskt nyhetsbrev ut till dig som prenumererar. Det är ett utmärkt sätt att få all information du behöver om programmet. Alla nyheter kring uppdateringar och nya funktioner, event, utbildningar och vad Agoy kan göra för dig, samlat på ett och samma ställe, direkt till din e-post. Börja din kostnadsfria prenumeration här!

Agoy utvecklas ständigt och släpper nya funktioner på löpnande band. Missa därför inte heller att följa Agoys sociala medier. Du hittar oss på Linkedin, Instagram, Facebook och Youtube!