Nyhet i Agoy: Resultaträkning ackumulerat i rapport!

Nyhet i Agoy: Resultaträkning ackumulerat i rapport!

Nyhet i Agoy: Resultaträkning ackumulerat i rapport!

Lägg till sidan ”Resultaträkning ackumulerat” i din rapport med ett knapptryck!

 

Agoys rapport-avsnitt har utökats ytterligare ett steg. Nu har du möjlighet att lägga till sidan ”Resultaträkning ackumulerat” i din rapport!

Agoy hämtar automatiskt in siffrorna från arbetet som gjorts i programmet och sammanställer resultaträkningen för det aktuella räkenskapsåret för att du enkelt ska kunna plocka fram just den rapport du behöver. På sidan finns även en jämförelse med föregående räkenskapsår.

 

Agoy uppdaterar ständigt programmets olika delar för att skapa snabbare och smidigare lösningar för resultat av högre kvalitet. En avgörande del i att Agoy i så högt tempo utvecklar nya funktioner är revision- och redovisningsbyrån FalkögaAgoy och Falköga har sedan start samarbetat där byrån spelat en stor roll vid utveckling och förbättring av funktioner. Byråns kompetenta redovisningskonsulter bidrar med kunskap och erfarenhet av branschen vilket hjälper Agoy att följa den efterfrågan som finns på olika typer av funktioner. Genom konkret feedback och högt engagemang underlättar de utvecklingsprocessen och gör det möjligt att besvara användarnas önskemål.

Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning är precis som Agoy, grundat av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk. Det är tack vare starten av Falköga som idéen för Agoy föddes och Falköga har från början utgjort en stor och viktig del av processen med uppstart och utveckling. Falköga strävar efter att bli ”mer än ett företag” och jobbar därför utöver redovisning, revision och rådgivning, aktivt med att sammanföra människor för att underlätta entreprenörskap. Läs mer om Falkögas arbete och vad de kan göra för dig på www.falkoga.com !

 

Missa inte att följa Agoys sociala medier där vi regelbundet publicerar nytt innehåll. Bli först med att ta del av information om nyheter i programmet och annat intressant som händer. Du hittar oss på LinkedIn, Facebook, Instagram och Youtube!