fbpx

Agoy tar ekonomin hela vägen in i mål – Gör dina periodavstämningar i molnet redan idag!

Agoy ger dig full kontroll över periodavstämningarna

Molnbaserad periodavstämning

Med Agoy kan du göra dina periodavstämningar i molnet redan idag – och därmed skrota dina kalkylblad!

Agoy introducerar ett helt nytt sätt att göra periodavstämningar. För dig som jobbar på en ekonomiavdelning på ett företag har Agoy mängder av finesser som passar just ditt arbete. Molnbaserade Agoy gör ditt arbete med avstämning, periodbokslut och årsredovisningar smidigare än någonsin med tydlig överblick och ordning. Programmet fungerar ihop med alla redovisningsprogram på marknaden – exportera bara en SIE-fil och importera den till Agoy för att fortsätta arbetet där.

Prova Agoy redan nu! Klicka på ”Testa” i övre högra hörnet, registrera dig och var igång på bara några minuter!

Agoy utvecklar och adderar nya funktioner på löpande band. Se därför även Agoys instruktionsfilmer för en snabb överblick över några av Agoys viktigaste funktioner.

Agoy Bokslut & Skatt - Molnbaserat program för periodbokslut

Överskådligt och användarvänligt

Överlägsen överblick med några få klick

Med Agoy får du en oöverträffad överblick och kan skapa periodbokslut, årsbokslut och årsredovisningar med några få klick. Agoy är användarvänligt, lätt att lära sig och fritt från krångel. Du är igång och arbetar i Agoy inom några minuter.

Det är hög tid att skrota dina hemmasnickrade excel-ark! Agoys smidiga funktioner underlättar i ditt dagliga arbete – du kommer aldrig att vilja gå tillbaka till hur du arbetade förut. Koppla till Fortnox (och snart även Visma eEkonomi) med direktintegration så att du kan importera och uppdatera SIE-filer med ett enda klick. Du kan även exportera SIE-filer från vilket program du vill och importera till Agoy.

Mer om Agoy

Digital hela vägen

Agoy är ett molnbaserat program för bokslut och skatt. I Agoy gör du periodavstämningar, som blir till periodbokslut, som blir till årsbokslut, som blir till årsredovisning och bolagsdeklaration – smidigt, effektivt och utan krångel. Allt du behöver är internetuppkoppling och en webbläsare – jobba sedan var som helst, när som helst!

Mer information om programmets funktioner, nyheter, bakgrund och annat hittar du under flikarna längst upp på hemsidan. Under fliken ”Pris” finns även information om Agoys olika paket och priser.

Är du intresserad av att lära dig mer om hur Agoy fungerar? Varje tisdag håller vår produktspecialist ett webbinarie med en genomgång av programmets funktioner. Se mer information under fliken ”Utbildningar” där du även gör din anmälan för att delta.

Vid frågor och funderingar – Tveka inte på att höra av dig till info@agoy.se. Tillsammans utrotar vi onödigt krångel!