Online-utbildningar

Lär dig Agoy Bokslut & Skatt

Agoy Bokslut & Skatt håller regelbundna kostnadsfria, öppna online-utbildningar för dig som vill lära dig mer eller bara är nyfiken att se vad programmet kan. Att delta i ett av dessa webbinarier är det enklaste sättet att få överblick över Agoy Bokslut & Skatt!

Utbildningarna är ca 1 timme långa och hålls vanligtvis av Agoys produktspecialist Matilda. Det finns möjlighet att ställa frågor i chatten.

Agoy är och kommer att förbli ett fristående, molnbaserat program. Från den 1 september 2021 finns Agoy även inbakat i Fortnox Digital Byrå, då under namnet Fortnox Bokslut & Skatt.

Välj datum och registrera dig

Fyll i formuläret här intill. Börja med att välja den tid som passar dig och fyll därefter i dina uppgifter. Du kommer få en bekräftelse och länk till online-utbildningen via mejl inom 15 minuter.

Fler datum och tider

Passar ingen av tiderna? Håll utkik på den här sidan där vi kommer att lägga upp nya datum kontinuerligt – eller mejla oss intresse redan nu på webbinarie@agoy.se så hör vi av oss när fler datum är inplanerade. Du kan också samla byrån för en privat demonstration av Agoy – hör av dig till webbinarie@agoy.se så bokar vi en tid som passar!

Fick du ingen länk?

Fick du ingen bekräftelse eller har du tappat bort mejlet med länken? Kika först om det har hamnat i din skräppost. Annars: Hör av dig till webbinarie@agoy.se så löser vi det!