AGOYS HISTORIA   |   KARRIÄR   |  PRESS   |   KONTAKTA OSS   |   OM COOKIES   |   INTEGRITETSPOLCY
Effektiviserar och förenklar

Agoy utrotar krångel

Agoys affärsidé är att erbjuda effektiva, kompetenta, säkra och molnbaserade program som förenklar arbetet inom ekonomi, redovisning och revision. Under ledstjärnan ”utrota allt onödigt krångel” skapar Agoy användarvänliga och tillförlitliga online-verktyg som snabbar upp och effektiviserar ditt arbete. Som bonus får du roligare arbetsdagar, där frustration och onödigt krångel ersatts av harmoni och sinnesfrid.

Agoy är grundat av Carl-Magnus Falk, själv auktoriserad revisor med egna byrån Falköga. Hans djupa kunskap om branschen och vilka frågor de brottas med i sitt dagliga arbete har legat till grund för programmet, dess funktioner och användarvänligheten.

Testa Agoy redan nu. Klicka på ”Skapa konto” i övre högra hörnet, fyll i dina uppgifter och du är igång!

Agoy Bokslut & Skatt släpptes i en första skarp version i september 2021, då programmet även införlivades i Fortnox Digital Byrå under namnet Fortnox Bokslut & Skatt.

Se gärna Agoys instruktionsfilmer som ger dig en snabb överblick över Agoy. På den här sidan listar vi Agoys funktioner, både nuvarande och sådana som kommer snart.

Molnbaserad programvara

Alltid tillgängligt – alltid uppdaterat

Agoy Bokslut & Skatt är helt molnbaserat. En dator med internetuppkoppling och webbläsare är allt du behöver för att kunna arbeta varifrån du vill, när du vill. Ingen lokal installation krävs på din dator. Back-up och programuppdateringar sker automatiskt och det är enkelt att låta flera medarbetare arbeta med samma projekt. Som administratör väljer du själv vilka behörigheter dina medarbetare ska ha och vilka av byråns kunder de ska få tillgång till.

Fungerar med dina nuvarande program

Vi har aldrig velat att Agoy ska kunna allt – utan vill vara bäst inom vår nisch. Agoy tar vid där andra program slutar. Om dina nuvarande redovisningsprogram tar dig från A till B, så hjälper Agoy dig från B till C – och ända in i mål med dina periodbokslut, årsredovisning och ekonomisk rapportering. Exportera bara en SIE-fil från ditt redovisningsprogram och importera filen till Agoy. Det tar högst 30 sekunder och är allt som behövs innan du är igång med Agoy.

Agoy ger ekonomiavdelningar bättre överblick och snabbare rapportering, medan byråer får ett verktyg som underlättar analys och öppnar ytterligare möjligheter för att ge avancerad företagsrådgivning.

Agoy är ”branschens program”. Det är skapat av en revisor som hittat lösningar på problem som både vi och våra kollegor ha fått brottats med i sitt dagliga arbete. Agoy har också haft en uttalad ambition att få med många byråer och flera revisions- och redovisningsbyråer är delägare i programföretaget. Sedan april 2021 är även Fortnox storägare med 30 procent av aktierna i AgoyIt AB, företaget bakom Agoy Bokslut & Skatt.