fbpx
Effektiviserar och förenklar

Agoy utrotar krångel

Agoys affärsidé är att erbjuda effektiva, kompetenta, säkra och webbaserade program som förenklar arbetet inom ekonomi, redovisning och revision. Under ledstjärnan ”utrota allt onödigt krångel” skapar Agoy användarvänliga och tillförlitliga online-verktyg som snabbar upp och effektiviserar ditt arbete. Som bonus får du roligare arbetsdagar, där frustration och onödigt krångel ersatts av harmoni och sinnesfrid.

Prova själv Agoy gratis i 30 dagar. Programmet är än så länge i betaversion men släpps på riktigt i början av 2021. Klicka Logga in i övre högra hörnet, skapa ett konto och du är igång!

Se även Agoys instruktionsfilmer som ger dig en snabb överblick över några av Agoys viktigaste funktioner.

Webbaserad programvara

Alltid tillgängligt – alltid uppdaterat

Agoy är helt webbaserat. En dator med internetuppkoppling är allt du behöver för att kunna arbeta varifrån du vill, när du vill. Back-up och programuppdateringar sker automatiskt och det är enkelt att låta flera medarbetare arbeta med samma projekt. Som administratör väljer du själv vilka behörigheter dina medarbetare ska ha och vilka kunder de ska få tillgång till.

Fungerar med dina nuvarande program

Vi har aldrig velat att Agoy ska kunna allt – utan vill vara bäst inom vår nisch. Agoy är därför inte tänkt att ersätta dina nuvarande program för löpande redovisning. Istället tar Agoy vid där de andra slutar – och hjälper dig ända in i mål med dina periodbokslut och årsredovisningar. Exportera bara ut en sie-fil från ditt redovisningsprogram och importera filen till Agoy. Det tar högst 30 sekunder och är allt som behövs innan du är igång med Agoy.

Släpps tidigt 2021

Agoy finns sedan hösten 2020 ute i en beta-version. Skapa konto och prova programmet själv! Klicka bara LOGGA IN i övre högra hörnet och följ anvisningarna. Den första skarpa, färdiga versionen av Agoy släpps i början av 2021. Därefter kommer vi att fylla på med fler funktioner allt eftersom.

Ett antal byråer använder redan i dag Agoy för sina periodbokslut men vi vill vara hundraprocentigt säkra på att programmet är helt fritt från fel och buggar den dag det lanseras i skarp version. Agoy vänder sig till kunder med höga krav på noggrannhet och korrekthet. Vi säkerställer nu att programmet uppfyller dessa högt ställda förväntningar, in i minsta varje detalj.

En ovärderlig investering

Ett rimligt pris

Du kan redan nu prova Agoy gratis i 30 dagar. En utgångspunkt när vi började utveckla Agoy var att programmet ska ha ett förmånligt pris. Brist på konkurrens har lett till att ekonomiprogram generellt har kunnat ta ut orimliga marginaler. Det vill vi motverka. Agoy har som uttalad ambition att vara ”branschens program”. Förutom att flera byråer ingår bland ägarna, så är vi måna om att stå på branschens sida i alla lägen. I det ingår att vi vill hålla ett förmånligt pris. Exakt pris per licens för Agoy är inte fastslaget, men vi kan garantera att det kommer att vara rimligt. Vi återkommer till det när vi närmar oss en skarp version av Agoy.