fbpx
Effektiviserar och förenklar

Agoy utrotar krångel

Agoys affärsidé är att erbjuda effektiva, kompetenta, säkra och webbaserade program som förenklar arbetet inom ekonomi, redovisning och revision. Under ledstjärnan ”utrota allt onödigt krångel” skapar Agoy användarvänliga och tillförlitliga online-verktyg som snabbar upp och effektiviserar ditt arbete. Som bonus får du roligare arbetsdagar, där frustration och onödigt krångel ersatts av harmoni och sinnesfrid.

Prova själv Agoy gratis i 30 dagar. Programmet är än så länge i betaversion men släpps på riktigt i början av november. Klicka Logga in i övre högra hörnet, skapa ett konto och du är igång!

Se även Agoys instruktionsfilmer som ger dig en snabb överblick över några av Agoys viktigaste funktioner.

Webbaserad programvara

Alltid tillgängligt – alltid uppdaterat

Agoy är helt webbaserat. En dator med internetuppkoppling är allt du behöver för att kunna arbeta varifrån du vill, när du vill. Back-up och programuppdateringar sker automatiskt och det är enkelt att låta flera medarbetare arbeta med samma projekt. Som administratör väljer du själv vilka behörigheter dina medarbetare ska ha och vilka kunder de ska få tillgång till.

Fungerar med dina nuvarande program

Vi har aldrig velat att Agoy ska kunna allt – utan vill vara bäst inom vår nisch. Agoy är därför inte tänkt att ersätta dina nuvarande program för löpande redovisning. Istället tar Agoy vid där de andra slutar – och hjälper dig ända in i mål med dina periodbokslut och årsredovisningar. Exportera bara ut en sie-fil från ditt redovisningsprogram och importera filen till Agoy. Det tar högst 30 sekunder och är allt som behövs innan du är igång med Agoy.

Släpps i november 2020

Agoy spås revolutionera sättet som redovisnings- och revisionsbyråer arbetar med periodbokslut. Programmet har mötts med stort intresse från såväl investerare som av de människor inom redovisning och revision som fått prova Agoy under det dryga år som utvecklingsarbetet har pågått. Faktum är att Agoy redan är klart. Hela det sista halvåret innan lansering är avsatt för att testa programmet. Experter på datasäkerhet granskar det ur sitt perspektiv och utvalda revisionsbyråer har fått agera testpiloter. Dessa byråer använder redan i dag Agoy för sina periodbokslut men vi vill vara hundraprocentigt säkra på att programmet är helt fritt från fel och buggar den dag det lanseras officiellt. Agoy vänder sig till kunder med höga krav på noggrannhet och korrekthet. Vi säkerställer nu att programmet uppfyller dessa högt ställda förväntningar, in i minsta varje detalj.

En ovärderlig investering

Ett rimligt pris

Redan från start har vi arbetat efter att Agoy-licenser ska ha ett förmånligt pris. Brist på konkurrens har lett till att ekonomiprogram generellt har kunnat ta ut orimliga marginaler. Det vill vi motverka. Exakt pris per licens för Agoy är inte fastslaget, men vi kan garantera att det kommer att vara rimligt. Vi återkommer till det när vi närmar oss Agoys lansering i oktober 2020.

Kontakta oss redan nu om du vill vara med bland de första som tillgång till programmet.
Anmäl dig här ›››