Nyhet i Agoy: Skicka externa kommentarer som e-post! 

Nyhet i Agoy: Skicka externa kommentarer som e-post!

Skicka externa kommentarer som e-post i Agoy

Skicka periodens externa kommentarer som e-post direkt i Agoy.

Nu finns möjligheten att skicka externa kommentarer för den valda perioden som e-post direkt i Agoy. I Bokslutsdelen i Agoy finns nu ett steg som heter ”Skicka kommentarer”. Där kan du fylla i vem du vill att de externa kommentarerna ska skickas till. Då skickas ett mejl direkt genom programmet till kontaktpersonen för att du enkelt ska kunna föra informationen vidare utan att behöva avbryta ditt arbete eller lämna programmet. Du får alltså ännu ett steg gjort direkt i Agoy som skapar möjligheten att göra din arbetsprocess ännu lite smidigare. 

Testa den nya funktionen i Agoy redan nu! Du skapar enkelt ett konto direkt på www.agoy.se och kan sedan börja ditt arbete med en gång.

Agoy släpper nya funktioner på löpande band i hopp om att effektivisera arbetet i programmet ännu mer. Vi vill därför gärna höra vad ni tycker. Hör av dig med dina tankar och synpunkter till info@agoy.se. Utan er feedback hade inte Agoy varit det program det är idag!

All information om de senaste nyheterna i Agoy men också om utbildningar och annat som händer publiceras i samtliga av Agoys sociala kanaler. Missa därför inte att följa Agoys andra sidor! Vi finns på Linkedin, Facebook, Instagram och Youtube.