fbpx

Nyhet i Agoy: Kvalitetsgranska konton i avstämningsvyn!

Nyhet i Agoy Bokslut & Skatt: Kvalitetsgranska konton i avstämningsvyn!

Kvalitetsgranska konton i avstämningsvyn i Agoy

Nu finns möjligheten att kvalitetsgranska dina konton i Agoys avstämningsvy efter att faktiskt saldo fyllts i, med ett enkelt knapptryck.

Nu finns möjligheten att kvalitetsgranska dina konton i avstämningsvyn i Agoy. När du fyllt i faktiskt saldo i Agoy finns nu en funktion där du med ett knapptryck kan bocka i rutan ”Kvalitetsgranskat”. När rutan har bockats för, ändras den grå färgen på siffrorna i saldot och en mörk linje markerar kontots högra kant. På så sätt får du en tydlig överblick i avstämningsvyn på vilka konton som granskats och inte.

Testa den nya funktionen i Agoy Bokslut & Skatt redan nu! Skapa ditt konto på www.agoy.se och var igång på bara några få minuter.

Er feedback är något som alltid uppskattas och vi tar gärna del av era åsikter och tankar om programmet. Hör därför gärna av er i ett mejl till info@agoy.se med synpunkter på den nya funktionen eller annat i Agoy. Tillsammans tar vi Agoy till nästa steg och utrotar onödigt krångel!

 

Agoy är under ständig utveckling och släpper nya funktioner på löpande band. Missa därför inte att följa Agoys andra sidor! Vi finns på Linkedin, Facebook, Instagram och Youtube.