fbpx

Nyhet i Agoy: Kundreskontra och leverantörsreskontra som pdf-dokument!

Nyhet i Agoy: Spara kundreskontra och leverantörsreskontra som pdf-dokument! 

Skapa pdf-dokument av kundreskontra och leverantörsreskontra automatiskt!

Nu är det möjligt att med bara ett knapptryck skapa pdf-dokument av kundreskontra och leverantörsreskontra i Agoy Bokslut & Skatt. Genom att trycka på ”Spara som underlag” sparas dokumentet som underlag för respektive konto som sedan enkelt kan hittas i hidden row i Agoy. På så sätt kan du enkelt komma åt dina filer när som helst.

Vi hoppas ni uppskattar och får användning av denna nya funktion och att det är något som ska underlätta ert arbete ännu lite till. Vi vill självklart höra vad ni tycker om de senaste funktionerna. Hör därför gärna av er till info@agoy.se med feedback och synpunkter. Vi läser allt ni skriver och strävar alltid efter att utveckla programmet efter era tankar och önskemål. Agoy Bokslut & Skatt är ett program skapat av branschen, för branschen och tillsammans tar vi det till nästa steg för att utrota allt onödigt krångel!

Testa de nya funktionerna redan nu, direkt i molnbaserade Agoy Bokslut & Skatt. Skapa ett konto på https://www.agoy.se/ och var igång på bara några minuter!

Glöm inte att följa Agoy Bokslut & SkattLinkedin, Facebook, Instagram och Youtube för fler uppdateringar och nyheter!