fbpx

Nyhet i Agoy: Kvalitetsgranskningar loggas!

Nyhet i Agoy: Kvalitetsgranskningar loggas!

Kvalitetsgranskningar loggas

Nyhet i Agoy: Nu loggas dina kvalitetsgranskningar!

Nu loggas kvalitetsgranskningar i Agoy! När du eller någon annan bockar i rutan ”Kvalitetsgranskat” för ett konto i avstämningsvyn loggas nu vem som gjort det och när. Informationen samlas i en ruta precis under funktionen för kvalitetsgranskning där du tydligt i text kan se datum, tid och namn för ändringen. Det är alltså ännu enklare att spåra ditt arbete i Agoy och se vilka förändringar som gjorts!  

Den nya funktionen ökar spårbarheten i Agoy ytterligare och gör arbetet ännu lite smidigare. Nu kan du göra justeringar i avstämningsvyn, rätta till eller ändra siffror utan att behöva oroa dig över om kvalitetsgranskningen stämmer eller inte. Tryck enkelt upp ett konto för att på en gång se när det kvalitetsgranskades senast. På så sätt kan du ta reda på vem som gjorde det, när och om det behöver granskas på nytt.

Testa den nya funktionen redan nu! Gå in på www.agoy.se och skapa ditt konto. Du är igång och arbetar bara inom några få minuter!

 

Vi vill alltid ta del av dina synpunkter på Agoy och de nya funktionerna. Hör gärna av dig med din feedback till info@agoy.se. Tillsammans skapar vi branschens program och tar ytterligare ett steg mot att utrota onödigt krångel!

 

Missa inte att följa Agoys sidor i sociala medier! Du hittar oss på Instagram, Facebook, Linkedin och Youtube!