fbpx

Möt Agoy på turné kring landet

Med start i Uppsala redan i dag, den 8 oktober, startar Agoy sin lanseringsturné över hela landet!

Agoy – Webbaserat periodbokslut – kommer tillsammans med tidningen Revisionsvärlden att arrangera Byråluncher på 21 platser runt om i Sverige. Höstens trevligaste event riktar sig till de som driver egen redovisnings- eller revisionsbyrå – eller är kontorschef på någon av de större firmorna. Känner du igen dig i den beskrivningen bör du genast boka din plats på en Byrålunch nära dig (se revisionsvarlden.se/byralunch-2020 för detaljer).

– Jag är otroligt peppad inför det här, säger Agoys grundare och vd Carl-Magnus Falk.

– Jag vill att Agoy ska vara ”branschens program”. Jag är ju själv auktoriserad revisor och ser väldigt mycket fram emot att träffa mina kollegor runt om i Sverige. Att höra deras syn på vår gemensamma framtid, vad de brottas med för problem och ser för utmaningar känns väldigt sporrande. Jag hoppas att vi ska kunna omvandla deras input till faktiska funktioner i kommande versioner av Agoy. För oss är det viktigt att ha örat nära marken så att vi kan fortsätta att möta verkliga behov som finns i branschen.

Agoy 1.0 släpptes 30 september 2020 och vem som helst kan registrera ett konto på agoy.se och prova det helt webbaserade programmet gratis i 30 dagar. Programmet är fortfarande en betaversion, men redan i slutet av november släpps Agoy 2.0. Då även med stöd för årsredovisning.

Carl-Magnus Falk har märkt att allt fler pratar om att rådgivning kommer att öka som intäktskälla för byråer i framtiden. När uppdragsgivarna gör mer och mer  jobb själva så kommer revisorernas analytiska och strategiska förmågor att efterfrågas i högre utsträckning än i dag. Då behövs fler verktyg som ger snabb överblick – en av Agoys främsta styrkor.

– Bokslutsprocessen är ett gyllene tillfälle att kliva fram som rådgivare, Carl-Magnus Falk. Vi, som bransch, behöver höja vår status. Både byråer och enskilda medarbetare behöver bli mer proaktiva gentemot sina uppdragsgivare. Hur kan vi arbeta med upprättandet av årsredovisningen mer proaktivt?

– Jag brinner verkligen för företagande och entreprenörsskap. Det ger mig kraft och är nästan som ett kall för mig. Så för mig är den här turnén med alla spännande möten nästan som en dröm som går i uppfyllelse. Jag kommer att bjuda på mig själv och min kunskap, men hoppas att kunna lära mig lika mycket själv.

Utöver att Carl-Magnus Falk kommer att berätta om och demonstrera Agoy så innehåller Byråluncherna fler programpunkter:

  • Så bra går konkurrenterna – årets regionala UC-studie av redovisnings- och revisionsbranschen i ditt län.
  • Agoys grundare Carl-Magnus Falk berättar varför han utvecklat ett eget bokslutsprogram och hur bokslutsprocessen är ett gyllene tillfälle att kliva fram som rådgivare.
  • Revisionsvärldens grundare Martin Hammarström om nättidningen som blivit många byråers främsta redskap för omvärldsbevakning.
  •  Årets Tillväxtbyrå 2020: vår prestigefyllda utmärkelse till den revisions- eller redovisningsbyrå som växer snabbast i länet, och samtidigt ökar vinsten.

Ta chansen att träffa dina lokala kollegor under avslappnade former, lär dig mer och mingla corona-säkrat. För datum, platser, tider och anmälan, se revisionsvarlden.se/byralunch-2020