Nyhet i Agoy: Kassainventeringsintyg!

Nyhet i Agoy: Kassainventeringsintyg!

Skapa kassainventeringsintyg direkt i Agoy!

Nu finns kassainventeringsintyg i Agoy! Kassainventeringsintygen skapar du smidigt i Agoys avstämningsvy. Intygen finns tillgängliga för- och visas på konto 1900 till 1919 där något finns bokfört. Mycket snart kommer även möjligheten att skapa lagerinventeringsintyg finnas tillgängligt i programmet!

 

Agoy ger dig kontroll och tydlig överblick över ditt arbete. Med Agoys avstämningsvy får du möjlighet att smidigt och säkert göra periodavstämningar, direkt i din webbläsare. Programmet visar tydligt status för varje period genom färgade lampor för att du alltid ska ha full koll på vad som är gjort och inte och hur du ligger till i arbetet.

Agoy fortsätter hela tiden utvecklas och är ständigt igång med arbete med nya funktioner och förbättring av de som redan finns i programmet. Agoy strävar hela tiden efter att vara ett program som utrotar krångel och effektiviserar det dagliga arbetet. Med hjälp av idéer och feedback från kompetenta redovisningskonsulter och användare är Agoy ständigt på väg mot nästa steg!

 

Missa inte att kolla in vår nya flik ”Releaser”! Där hittar du en lista på alla Agoys funktioner och när de släppts, för att du enkelt ska kunna ha koll på programmets utveckling och vad Agoy kan göra för dig. Klicka här för att läsa mer!

 

Har du förslag på funktioner eller feedback på Agoys program? Hör gärna av dig i ett mejl till info@agoy.seVår utveckling drivs av vad branschen efterfrågar och behöver och vi vill alltid ta del av just dina synpunkter!

 

Skapa ditt konto på www.agoy.se redan nu och var i gång med arbetet inom några få minuter! Testa programmet utan kostnad i 30 dagar, helt utan bindningstid!