fbpx
Agoy söker senior webbutvecklare

Vill du bli en del av vårt team och följa med på vår spännande resa?

JUST NU SÖKER VI

Senior Account Manager

Vi söker dig som vill vara med på Agoys unik resa som både är framgångsrik och utmanande. Är du en erfaren säljare med branschkunskap som söker en nyckelroll på ett modernt techföretag så tveka inte att skicka in en ansökan.

Agoy är ett helt nytt program för periodbokslut och årsredovisning. Det är molnbasserata och utvecklat i Sverige under senaste året. Agoy fyller en tydlig lucka på marknaden och har mottagits mycket väl.

 

Om tjänsten

Att jobba med försäljning på Agoy innebär att du innehar en nyckelfunktion för vår tillväxt. Tillsammans med ditt säljteam kommer du ges en unik möjlighet att få vara med och utveckla vår försäljning och nå våra mål.

Att vara Account Manager på Agoy kan liknas vid att du driver ditt eget företag i företaget. Hur du planerar dina arbetsdagar är därför mycket upp till dig. Du jobbar efter tydliga mål för att utvecklas inom försäljning och nå goda resultat. Hela tiden med stöd och riktlinjer från bland annat chef, system och inte minst kollegor.

 

Arbetsuppgifter

Som Account Manager hos oss bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. Då vi är i fasen Go to market så är möjligheterna väldigt stora för den som är med i ett tidigt stadie att bygga upp en väldigt lönsam kundportfälj. En vanlig dag för dig som Account Manager innebär att söka upp och kontakta nya företag och personer samt utföra personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet. Du ansvarar också för att förvalta och vidareutveckla befintliga relationer och kundsamarbeten.

 

Vi söker dig som

Är en vinnarskalle av rang med en inre drivkraft att ta dig över eventuella hinder. Det är främst din potential och dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas och trivas i rollen som Account Manager. Närmare bestämt söker vi dig som:

· Har erfarenhet av försäljning av liknande mjukvaruprogram såsom Visma och Fortnox eller liknande.

· Är orädd och vågar utmana dig själv.

· Är målfokuserad och beredd att kämpa för att komma dit du vill.

· Har en god affärsförståelse och vilja att etablera goda kundrelationer.

· Är bra på att lyssna och förstå andra människor.

· Är medveten om både dina styrkor och svagheter.

· Har god organisationsförmåga.

· Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vänligen mejla din ansökan till hr@agoy.se Urval till intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast.

Genom att ansöka till denna tjänst lämnar du samtycke till att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekryteringsändamål och i enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 (”GDPR”). Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för Agoy och relevanta personer inom organisationen.