fbpx

Karriär på Agoy! Vill du bli en del av vårt team och följa med på vår spännande resa?

JUST NU SÖKER VI 

– TESTARE

Agoy söker testare!

Agoy får du en organisation som stöttar och ser till att du har det du behöver för att lyckas i ditt arbete! Arbetet består av kvalitetssäkring av nyutvecklade funktioner, men också av felsökning, validering och vidarerapportering av inkommande problem från våra användare.

Vi söker dig som är utbildad testare eller har arbetslivserfarenhet av funktions- och regressionstestning. Du har praktisk erfarenhet av testautomatisering med olika verktyg.

Läs mer och ansök här!


 

Spontanansökan

Vill du vara med och utveckla framtidens program för redovisningsbranschen tillsammans med oss?

Agoy är ett snabbväxande och mycket framgångsrikt företag med huvudkontor i Stockholm.

Agoy har vi ambitionen att vara det bästa programmet för redovisningsbranschen och för att uppnå våra mål behöver vi kreativa och drivna människor. Har du driv och vill utvecklas tillsammans oss på Agoy är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till Hr@agoy.se.

Genom att ansöka till denna tjänst lämnar du samtycke till att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekryteringsändamål och i enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 (”GDPR”). Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för Agoy och relevanta personer inom organisationen.