fbpx

Information till investerare

Under juni 2020 genomförde Agoy en tredje nyemission.

I början av sommaren genomförde Agoy en tredje nyemission där både nya och befintliga delägare valde att investera ytterligare kapital.

Vill du också investera i Agoy? Kontakta Agoys grundare och vd Carl-Magnus Falk via mejl carl-magnus.falk@agoy.se

Agoys vision

Att vara förstahandsvalet inom webbaserade program för ekonomi, redovisning och revision.

Agoys mission

Agoys mission är att utrota allt onödigt krångel i arbetet med redovisning och revison.

Affärsmodell

Agoy är ett effektivt, kompetent, säkert och webbaserat program som förenklar arbetet inom ekonomi, redovisning och revision. Agoy ger ekonomiavdelningar bättre överblick och byråer får ett verktyg som underlättar analys och öppnar ytterligare möjligheter för att ge avancerad företagsrådgivning. Programmet är en abonnerad molntjänst.

Produktfördelar

  • Agoy är ett helt nytt, fristående och webbaserat program som kommer att göra arbetet med periodbokslut och årsredovisningar mycket smidigare.
  • Med Agoy får användaren en oöverträffad överblick och kan skapa periodbokslut och årsredovisningar med några få klick. Agoy är användarvänligt, lätt att lära sig och fritt från krångel. Man är igång och arbetar i Agoy inom några minuter.
  • Med Agoy slipper man krångla med hemmasnickrade Excel‐lösningar.
  • Agoy innehåller en rad små finesser som underlättar i det dagliga arbetet. Det är tid att skicka alla hemgjorda Excel‐lösningar till arkivet – ingen kommer att vilja gå tillbaka till hur de arbetade förut.

Släpps i september 2020

Agoy spås revolutionera sättet som redovisnings‐ och revisionsbyråer arbetar med periodbokslut. Programmet har mötts med stort intresse från såväl investerare som av de människor inom redovisning och revision som fått prova Agoy under det dryga år som utvecklingsarbetet har pågått.

Faktum är att Agoy redan är klart. Hela det sista halvåret innan lansering är avsatt för att testa programmet. Experter på datasäkerhet har granskat det ur sitt perspektiv och utvalda revisionsbyråer har fått agera testpiloter. Dessa byråer använder redan i dag Agoy för sina periodbokslut men vi vill vara hundraprocentigt säkra på att programmet är helt fritt från fel och buggar den dag det lanseras officiellt.

Agoy vänder sig till kunder med höga krav på noggrannhet och korrekthet. Vi säkerställer nu att programmet uppfyller dessa högt ställda förväntningar, in i minsta varje detalj. Vill du också testa en beta-version av programmet? Hör av dig till carl-magnus.falk@agoy.se

Agoy har ambitionen att vara ”branschens program”. Det är skapat av en revisor, som hittat lösningar på problem vi som vet att våra kollegor brottas med i sitt dagliga arbete. Somligt är revolutionerande, annat bara så mycket smidigare än i dag.

Agoy strävar efter att hålla en rimlig prisnivå. Vi är lika trötta som andra i branschen på de överpriser som andra aktörer har kunna ta, på grund av en oligopol-liknande marknad med liten konkurrens.

Skapat av en revisor

Agoy är skapat av Carl‐Magnus Falk, själv auktoriserade revisor med egna byrån Falköga. Han kan branschen inifrån och vet vilka problem som byråer brottas med dagligen. Redan tidigare ligger han bakom uppmärksammade verktyg som 3:12‐modellen.

Idén till Agoy föddes ur frustration över hur krångliga alla tidigare lösningar för periodbokslut var. Byråer var hänvisade till hemmasnickrade Excel‐ark som saknade såväl överblick som användarvänlighet. Ett stort team med expertis i alla led – från ekonomer till programmerare, användardesigner, grafiska formgivare och fler – har under Carl‐Magnus ledning förvandlat idén till en innovativ programvara.

Under hela utvecklingsarbetet har vi påmint oss själva om att Agoy är ett program skapat av en revisor som vill underlätta sin och sina branschkollegors vardag.

Utvecklingsfas och validering

Agoy genomgick under maj 2020 en extern teknisk due dilligance gjord av företaget Duedive. Omdömena var överlag mycket bra. För att ta del av rapporten. Kontakta oss här ››

 

 

Värdehöjande faktorer

  • Marknaden för redovisningsprogram är inte i jämvikt.  Orimligt höga vinster tyder på dålig konkurrens och en oligopol-linkande situation. Agoy siktar på att hålla väsentligt lägre priser än vad dagens aktörer gör.
  • Som webbaserat program är Agoy skalbart till 99 procent.
  • Agoy har endast en renodlad konkurrent inom marknaden för webbaserade bokslut.
  • Samhället genomgår en enorm digitaliseringsvåg som har accelererat grund av pandemin. Molnbaserade lösningar efterfrågas och Agoy ligger därmed helt rätt i tiden.
  • En av Agoys delägare har suttit i styrelsen i Fortnox, en av de dominerande programvarorna inom ekonomi.
  • Agoys grundare är själv auktoriserad revisor, känner branschen inifrån och är väl förtrogen med de utmaningar och problem de har.