fbpx

Investera i Agoy – Webbaserat periodbokslut

Nyemission pågår!

Agoy genomför en fjärde nyemission. Hittills har Agoy, med grundaren Carl-Magnus Falk i spetsen, tagit in över 6 MSEK i tre tidigare emissioner. Tre befintliga delägare valde att investera ytterligare 1 MSEK i den andra emissionen.

I den pågående, fjärde emissionen kommer ytterligare 6 MSEK tas in. Lägsta belopp att investera är 500 000 SEK.

Vill du också investera i Agoy och få ytterligare information? Kontakta Agoys grundare och vd Carl-Magnus Falk via mejl carl-magnus.falk@agoy.se

Agoys vision

Att vara förstahandsvalet inom webbaserade program för ekonomi, redovisning och revision.

Agoys mission

Agoys mission är att utrota allt onödigt krångel i arbetet med redovisning och revison.

Redan släppt

Agoy 1.0 släpptes fritt på marknaden 30 september 2020. Klicka ”Logga in” ovan för att själv skapa konto och prova programmet gratis i 30 dagar.

Slipp krångel

Med Agoy slipper man krångla med hemmasnickrade kalkylbladslösningar.

Agoy är ett helt nytt, fristående och webbaserat program som kommer att göra arbetet med periodbokslut och årsredovisningar mycket smidigare. Med Agoy får användaren en oöverträffad överblick och kan skapa periodbokslut och årsredovisningar med några få klick. Agoy är användarvänligt, lätt att lära sig och fritt från krångel. Man är igång och arbetar i Agoy inom några minuter.

Agoy innehåller även en rad små finesser som underlättar i det dagliga arbetet. Det är tid att skicka alla hemgjorda kalkylbladslösningar till arkivet – ingen kommer att vilja gå tillbaka till hur de arbetade förut.

Agoy är redan på marknaden

Agoy Beta släpptes fritt på marknaden den 30 september 2020. Agoy spås revolutionera sättet som redovisnings‐ och revisionsbyråer arbetar med periodbokslut. Programmet har mötts med stort intresse från såväl investerare som av de människor inom redovisning och revision som börjat använda Agoy.

Agoys affärsmodell

Agoy är ett effektivt, kompetent, säkert och webbaserat program som förenklar arbetet inom ekonomi, redovisning och revision.

Programmet kommer vara en prenumerationstjänst där varje användare/konsult betalar en månadskostnad. Agoy kommer vara uppdelat i flera delar som vi kommer att ta betalt separat för.

Betalning kommer att ske via autogiro och betallösningen Stripe. Agoy kommer inte ha någon uppsägningstid utan kunden betalar per användare en månad i förskott.

Skapat av en revisor

Agoy är skapat av Carl‐Magnus Falk, själv auktoriserad revisor med egna byrån Falköga. Han kan branschen inifrån och vet vilka problem som byråer brottas med dagligen. Redan tidigare ligger han bakom uppmärksammade verktyg som 3:12 Modellen.

Idén till Agoy föddes ur frustration över hur krångliga alla tidigare lösningar för periodbokslut var. Byråer var hänvisade till hemmasnickrade kalkylblad som saknade såväl överblick som användarvänlighet.

– När jag ser något som görs onödigt krångligt kan jag inte låta bli att förenkla det. Det är då idéerna kommer, säger Carl‐Magnus Falk.

Med hjälp av ett stort team med expertis i alla led – från ekonomer till programmerare, användardesigner, grafiska formgivare och fler – har Carl‐Magnus förvandlat sin idé till en innovativ programvara.

Under hela utvecklingsarbetet har vi påmint oss själva om att Agoy är ett program skapat av en revisor som vill underlätta sin och sina branschkollegors vardag.

Utvecklingsfas och validering

Agoy vänder sig till kunder med höga krav på noggrannhet och korrekthet. Vi säkerställer nu löpande att programmet uppfyller dessa högt ställda förväntningar, in i minsta detalj. Detta arbete sker både genom automatiska tester och genom omfattande manuellt testarbete.

Agoy har genomgått en extern teknisk due diligence gjord av företaget Duedive. Agoys skalbarhet, säkerhet samt kodkvalitet testades. Vill du ta del av hela rapporten är du välkommen att höra av dig till Agoys grundare och vd Carl-Magnus Falk via mejl carl-magnus.falk@agoy.se

Genomgången som Duedive gjorde gick så bra att företaget själva investerade i Agoy. Duedive grundare Rudiger Linche började dessutom att arbeta som techlead för Agoy.

Värdehöjande faktorer

  • Agoy Beta släpptes på marknaden den 30 september 2020 och har mötts av stort intresse från branschen.
  • Som webbaserat program är Agoy skalbart till 99 procent.
  • En av Agoys delägare har suttit i styrelsen i Fortnox.
  • Agoys grundare är auktoriserad revisor och känner därmed branschen inifrån och är väl förtrogen med de utmaningar och problem som finns.
  • Agoy har endast en renodlad konkurrent inom marknaden för webbaserade bokslut.
  • Marknaden för redovisningsprogram är inte i jämvikt med hänvisning till de höga vinster som görs i branschen.