Nyhet i Agoy: Flytta och kopiera underlag mellan perioder och konton!

Nyhet i Agoy: Flytta och kopiera underlag mellan perioder och konton!

Flytta kopiera underlag period konto Agoy

Flytta och kopiera underlag mellan perioder och konton i Agoys avstämningsvy!

Nu kan du flytta och kopiera underlag mellan perioder och konton i avstämningsvyn! Gå in i ett konto och klicka på symbolen i hidden rows högra hörn för att enkelt välja ditt nästa steg. Ställ in vad, var och om du vill flytta eller kopiera underlagen med några få knapptryck.

Välj i listan vilka perioder och konton underlagen ska flyttas eller kopieras mellan. Bocka i de delar du vill inkludera och avsluta med att antingen klicka på ”Kopiera” eller ”Flytta”. Du kan alltid lägga till eller radera underlag vid behov.

 

Välj om du vill kopiera eller flytta:

  • Intern kommentar
  • Extern kommentar
  • Rutin
  • Specifikation
  • Underlag

 

Agoys utveckling fortsätter löpande mot nya smidigare funktioner och förbättring av redan befintliga. Agoy underlättar och effektiviserar ditt dagliga arbete och utrotar onödigt krångel. Arbete med periodavstämningar, bokslut, årsredovisningar, skatt och rapport har aldrig varit så smidigt.

Testa Agoy redan idag! Besök www.agoy.se och skapa konto. Testa kostnadsfritt de 30 första dagarna – helt utan bindningstid!

 

För dig som använder Agoy – Vi vill höra din feedback! Hör av dig i ett mejl till info@agoy.se och låt oss ta del av dina synpunkter på programmet. Tillsammans gör vi Agoy bättre och tar programmet ännu ett steg!

 

Missa inte att följa Agoy i sociala medier! Våra sidor uppdateras regelbundet med nyheter och annan intressant information, både för dig som använder Agoy och även för dig som är intresserad av programmet. Du hittar oss på Linkedin, Instagram, Facebook och Youtube!