fbpx

Fjärde milstolpen – Första användaren

När Agoy nu snabbt närmar sig lanseringsdatumet slutet av november passar vi på att i några inlägg blicka tillbaka på milstolpar under den spännande historien – så här långt! I dag: Första användaren.

– Agoy är ju helt revolutionerande! utropade en av de auktoriserade redovisningskonsulterna som i mars 2020 ingick i den grupp som fick testa programmet.

– Det här är ett ytterligare kvitto på att Agoy möter ett behov som många av våra kollegor i branschen har, säger Agoys grundare och vd Carl-Magnus Falk.

Agoy har funnits tillgängligt för en mindre testgrupp i ett halvår. Flera byråer har arbetat i programmet och inkommit med värdefulla synpunkter. Sedan en tid tillbaka finns en första officiellt beta-version av programmet ute. Vem som helst kan nu prova Agoy helt gratis i 30 dagar.

– Vi har inte uppfunnit en rymdraket utan vi har uppfunnit en gaffel. Agoy är ett verktyg som på ett enkelt och användarvänligt sätt ger dig en tydlig överblick och effektiviserar ditt arbete som redovisningskonsult på byrå eller ekonomiavdelning. Eftersom Agoy är webbaserat kan du använda programmet vart du än befinner dig i världen! säger Carl-Magnus Falk.

Tidigare artiklar i denna serie

Missade du första, andra och tredje milstolparna så hittar du de texterna här:

(Prova Agoy gratis, redan nu! En första officiell beta-version av Agoy finns tillgänglig. Gå till agoy.se och klicka LOGGA IN i övre högra hörnet. Registrera ett konto och du är igång! Den färdiga versionen av Agoy släpps i slutet av november 2020.)