Filminstruktioner

Lär dig Agoy – webbaserat periodbokslut.

På den här sidan hittar du instruktiva Så-gör-du-filmer om hur olika delar i Agoy fungerar och hur du använder dem.

Registrera ditt konto och kom igång med Agoy Bokslut & Skatt

Att komma igång med Agoy Bokslut & Skatt tar bara någon minut – från registrering tills du är igång och arbetar med ditt företag eller din första klient. I den här korta filmen visar Matilda, produktspecialist på Agoy, steg för steg hur enkelt det är att komma igång. Matilda håller även gratis webbinarier för dig som vill lära dig mer om Agoy. Se tider och anmäl dig på https://www.agoy.se/webbinarier/

Så fungerar översiktsvyn i Agoy

Agoys översiktsvy med byråstöd ger dig en snabb överblick över hur ditt arbete fortlöper, hur långt du har kommit och hur mycket som är kvar att göra. I den här filmen tar vi en närmare titt.

Så läser du in SIE-fil i Agoy

Att läsa in SIE-fil i Agoy är enkelt och snabbt. Du kan välja mellan att dra-och-släpp eller importera genom ”Läs in SIE-fil”. Det går även att läsa in och uppdatera SIE-fil automatiskt om du har skapat kopplingen till Fortnox som Agoy erbjuder. I den här filmen visar vi hur du läser in SIE-fil till Agoy.

Så stämmer du av ett konto i Agoy

Att stämma av konto och koppla underlag till det är enkelt med Agoy. Underlaget kan du klistrar in direkt i Agoy eller laddar upp. I den här filmen visar vi hur du gör.

Lägg till bokslutsdokument bokslutsdelen

Nu finns nya funktionen Bokslutsdokument i Agoys bokslutsdel. Här kan du ladda upp dokument utan att koppla dem till ett specifikt konto. Du kan välja mellan att använda de redan ifyllda dokumentnamnen eller lägga till egna. Dokumenten kan sedan föras in under relevant rubrik. Bokslutsdokumenten kommer med på utskriften i bokslutsdokumentationen.

Kopiera underlag mellan perioder med ett enda klick

Nu kan du kopiera underlag mellan perioder med ett enda klick. Agoys produktspecialist Matilda visar hur i den här korta filmen.

Uppgraderad bokslutsspecifikation

Nu har vi uppgraderat bokslutsspecifikationen. Vår produktspecialist Matilda berättar mer i den här korta filmen.