fbpx

Nyhet i Agoy: Faktiskt saldo fylls i automatiskt utifrån specifikationen! 

Nyhet i Agoy: Faktiskt saldo fylls i automatiskt utifrån specifikationen!

Nu fylls faktiskt saldo i automatiskt utifrån specifikationen!

Nu fylls faktiskt saldo i automatiskt utifrån specifikationen i Agoy Bokslut & Skatt. När du lägger till en specifikation i hidden row i Agoy fyller den nu även i faktiskt saldo automatiskt. Specifikationen styr alltså faktiskt saldo på kontot för den valda perioden. Fyller du inte i någon specifikation fungerar det precis som tidigare. Det räcker då att bocka för checkboxen på kontot för att grön-markera det.

Dela gärna vad ni tycker om den nya funktionen med oss! Agoy strävar alltid efter att utveckla programmet efter era synpunkter och att uppfylla era önskemål. Hör därför gärna av er till info@agoy.se med feedback och synpunkter på de nya uppdateringarna eller övriga funktioner i Agoy Bokslut & Skatt. Vi läser och tar till oss av allt ni skriver då er feedback är mycket viktig för oss. Agoy Bokslut & Skatt är ett program skapat av branschen, för branschen och tillsammans gör vi det ännu bättre!

Testa de nya funktionerna redan nu, direkt i molnbaserade Agoy Bokslut & Skatt. Skapa ett konto på https://www.agoy.se/ och var igång på bara några minuter!

 

Du har väl inte missat att anmäla dig till Agoys live-utbildning på Citykonferensen den 26 januari? 

Agoys grundare, Carl-Magnus Falk, kommer den 26/1 att gå igenom Agoy Bokslut & Skatt från grunden till de senaste funktionerna och även svara på frågor på plats. Hör av dig till info@agoy.se med namn på de som de vill delta för att anmäla er. Dit går även bra att ställa vidare frågor. På grund av de rådande restriktionerna är antalet platser begränsat. Passa därför på att säkra din plats redan nu! 

 

Glöm inte att följa Agoy Bokslut & Skatt på LinkedinFacebook, Instagram och Youtube för fler uppdateringar och nyheter!