Nyhet i Agoy: Egna textsidor i rapporten!

Nyhet i Agoy: Egna textsidor i rapporten!

Egna textsidor i rapport Agoy

Lägg till egna textsidor i din rapport i Agoy!

 

Nu kan du lägga till egna textsidor i din rapport i Agoy! Välj att lägga till en eller två sidor för helt eget innehåll. Tryck på pennan för att redigera, skriv eller kopiera enkelt in text och bocka sedan för tillhörande ruta för att ta med sidan i rapporten.

Agoy tar dig steg för steg genom rapporten och ger dig möjlighet att enkelt justera, inkludera och exkludera innehåll. Med Agoys automatiska och smarta rapportfunktion kan du väldigt enkelt skapa avancerade och professionella rapporter för dina klienter eller – om du arbetar på en ekonomiavdelning – för din styrelse, ledning, investerare eller andra som behöver regelbunden och detaljerad insyn i företagets ekonomi.

 

Testa Agoy nu – helt utan bindningstid! Skapa ditt konto på www.agoy.se och var igång med arbetet inom några minuter!

 

Hör gärna av dig till info@agoy.se med feedback på Agoy och programmets funktioner. Vi vill alltid höra dina synpunkter. Tillsammans utrotar vi onödigt krångel!

 

Missa inte att följa Agoy i sociala medier! Våra sidor uppdateras regelbundet med nyheter och annan intressant information, både för dig som använder Agoy eller för dig som är intresserad av programmet. Du hittar oss på Linkedin, Instagram, Facebook och Youtube!