fbpx

Effektivare bokslutshantering med nya programmet Agoy

Effektivare bokslutshantering med nya programmet Agoy

Agoy är ett webbaserat program för snabbare och effektivare bokslutshantering. Nu kan vi äntligen avslöja vad vi har jobbat stenhårt med den senaste tiden: Agoy. Ett revolutionerande program som kommer att lanseras i oktober 2020.

Effektivare bokslutshantering med Agoy

Agoy är ett webbaserat bokslut- och årsredovisningsprogram för effektivare bokslutshantering. Det kommer att revolutionera bokslutshanteringen när det lanseras 2020. Efter senaste veckans fulltecknade nyemission har det nybildade bolaget bakom programmet. Agoy It AB har tagit in drygt 2 miljoner kronor i utvecklingskapital.

– Vad jag vet så har ingen svensk revisionsbyrå någonsin gjort en nyemission i den här storleken för att bygga ett bokslutsprogram. Investerarna tycker att det är extra intressant eftersom jag kan branschen inifrån och vet vilka behov som finns. Att få in så mycket pengar, från så tunga investerare, i ett så tidigt skede visar vilken stark tilltro marknaden har på Agoy,. Det säger Carl-Magnus Falk, grundare och vd för Agoy It AB.

Carl-Magnus Falk driver även Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning. Han står sedan tidigare bakom flera innovationer inom revisions- och redovisningsbranschen. Mest känd är förmodligen 3:12 Modellen, som beräknar optimal fördelning mellan lön och utdelning i fåmansbolag. Detta enligt de så kallade 3:12-reglerna. Excel-modellen har fått stor uppmärksamhet och spridning. Den har skapat nytta för både redovisningsbyråer och fåmansföretag själva.