Nyhet i Agoy: Digital inlämning till Bolagsverket!

Funktionen för digital inlämning till Bolagsverket är här! Nu kan du lämna in din årsredovisning digitalt direkt från Agoy!

Från och med i dag kan du lämna in din K2-årsredovisning digitalt till Bolagsverket direkt från Agoy Bokslut & Skatt – allt i några få, enkla steg – och därmed kunna ha ett digitalt arbetsflöde hela vägen in i mål.

Så här gör du

Välj digital inlämning när du påbörjar din årsredovisning i Agoy. Fyll i informationen steg för steg och kontrollera sedan årsredovisningen med ett knapptryck – Finns det felaktigheter talar programmet om det i en varningsruta. När allt stämmer och du är nöjd kan du låsa årsredovisningen för att sedan intyga att den skrivits under. Skicka sedan smidigt in din K2-årsredovisning genom att trycka på ”Lämna in till Bolagsverket”!

Prova Agoy du också och bli digital hela vägen! Skapa ditt konto på www.agoy.se och var igång på bara några få minuter!

Agoy fortsätter att utrota onödigt krångel och underlätta ditt arbete, varje dag. Fortsätt att komma med feedback till oss! Vi lyssnar, tar till oss och uppskattar förslag på nya funktioner eller förbättringar av redan existerande. Tillsammans skapar vi det bästa programmet – av branschen, för branschen! Hör av dig till  och berätta vad du tycker!