Carl-Magnus Falk om lanseringen av Fortnox Bokslut & Skatt

Hur känns det i dag?

Carl-Magnus Falk, grundare av Agoy Bokslut & Skatt, efter att Fortnox Bokslut & Skatt lanserades i går.

Från och med i går, den 1 september, är Agoy Bokslut & Skatt inbyggt i Fortnox programsvit under namnet Fortnox Bokslut & Skatt. Tusentals användare av Fortnox Digital Byrå fick smidig tillgång till Agoy direkt inifrån sitt vanliga program. Agoys grundare Carl-Magnus Falk var med under Fortnox välbesökta morgonwebbinarie när nyheten presenterades igår.

Hur känns det i dag, Carl-Magnus?

– Gårdagen var helt magisk! Oerhört kul med den spridning som lanseringen i Fortnox har medfört. Det är en dröm som går i uppfyllelse. Jag älskar företag och företagande och inget skulle glädja mig mer än om jag fick vara med och bidra till att företagare får bättre ekonomisk rådgivning. Vilket i sin tur innebär att deras företagande underlättas. Det är drömmen! säger Carl-Magnus Falk.

– Det känns också helt fantastiskt att vår plan har fallit så väl ut. Redan när vi började planera för Agoy visste vi att det skulle bli ett program som skulle passa väldigt bra ihop med Fortnox. Det fick vi även Fortnox själva att inse – såpass mycket att de i våras köpte 30 procent av bolaget, säger Carl-Magnus Falk.

Ett bra betyg för Agoy

– Under de  fem månader som passerat sedan dess har vi jobbat stenhårt för att hinna bli klara i tid för att skapa bästa möjliga användarupplevelse – och nu kan vi konstatera att vi gjorde det! Nu lämnar Agoy tonåren och kliver in i vuxenvärlden, säger Carl-Magnus Falk.

– Vi är glada över att ett stort börsföretag som Fortnox såg potentialen tidigt och vågade investera stort. Nu är vi mycket stolta över att ha kommit till den punkt där Fortnox tycker att programmet är så bra och färdigt att de kan lansera det för alla sina professionella och kräsna användare av Fortnox Digital Byrå. Ett bättre betyg kunde inte Agoy ha fått! säger Carl-Magnus Falk.

Samtidigt som Fortnox Bokslut & Skatt lanserades övergick också Agoy Bokslut & Skatt från beta till sin första skarpa, färdiga version. För ingen har väl missat att Agoy även fortsätter som fristående program, som kan användas tillsammans med alla redovisningsprogram på den svenska marknaden.

Flera nya funktioner väntar runt hörnet

Att Agoy i dag släpps i en första färdig version innebär inte att utvecklingsarbetet är klart. Flera nya, vassa funktioner väntar runt hörnet.

– Även om Agoy nu har äntrat vuxenvärlden så fortsätter givetvis utvecklingen av Agoy. Jag ser fram oerhört mycket emot alla ytterligare fantastiska funktioner vi planerar. Och jag ser även fram emot de funktioner vi ännu inte vet att vi kommer att utveckla, från idéer från er användare, säger Carl-Magnus Falk.

– Det senaste halvåret har fokus legat på att skapa ett program som fungerar perfekt ihop med just Fortnox. Nu kommer vi att kunna ägna mer kraft åt att få Agoy att bli riktigt attraktivt även för användare av andra redovisningsprogram. De har visserligen alltid kunnat använda Agoy genom att importera SIE-filer som de exporterat från sina redovisningsprogram, men snart finns möjlighet till direktintegration med Visma eEkonomi. Det kommer att förenkla arbetet ytterligare för den gruppen av användare, säger Carl-Magnus Falk.

Skapa ett konto och prova själv Agoy Bokslut & Skatt. Utan kostnad hela hösten!