Agoy Bokslut & Skatt – Skapat av branschen, för branschen

Agoy Bokslut & Skatt – Det smarta verktyget skapat av branschen, för branschen!

Agoy Bokslut & Skatt Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning

 

Agoy är ett program skapat av branschen, för branschen. Tillsammans med direkt feedback från användare, redovisningskonsulter och annat branschfolk runt om i Sverige har Agoy sedan start lagt stor vikt vid att låta andras tankar och synpunkter spela roll i programmets utveckling. 

 

En betydande faktor i Agoys utveckling är revision- och redovisningsbyrån Falköga. Byrån är precis som Agoy, grundad av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk.  

Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning är stora förespråkare av digitalisering och är mycket delaktiga i Agoys utveckling av nya funktioner och förbättring av redan tillgängliga. Tack vare hög kompetens och erfarenhet hos Falkögas medarbetare bidrar de med feedback, test av funktioner och nytänkande idéer som både underlättat och effektiviserat Agoys framväxt. Framförallt har de en betydande roll i Agoys arbete mot målet att bli branschens program. 

Falköga jobbar efter visionen att lyfta entreprenörskapsandan bland Sveriges företagare, förespråka och underlätta digitalisering och öppna dörrar för utveckling, framgång och gynnande samarbeten. Samarbete är enligt byrån en förutsättning för lyckosamt företagande och de tror på ett nära och aktivt partnerskap för att driva en verksamhet framåt. 

 

Falkögas egen hemsida kan du läsa mer om byrån och hur de arbetar. Klicka här för att gå direkt till Falkögas hemsida!