fbpx

Agoys funktioner

Agoy är inte bara ett program för bokslut och årsredovisning, utan så mycket mer. Här följer en sammanställning av programmets funktioner i dag och vad som är på gång inom en snar framtid.

Grundprogram Agoy

Grundprogrammet Agoy finns tillgänglig som betaversion. Programmet finns helt i molnet och du sköter det via webben. Ingen lokal installation på din dator kvävs. Klicka LOGGA IN i övre högra hörnet på denna sida, registrera dig gratis och du är igång på några minuter! Den första skarpa versionen av programmet – Agoy 1.0 – beräknas släppas under första kvartalet 2021.

Periodbokslut / månadsavstämning

Agoy gör avstämningsarbetet enklare än någonsin. I Agoy ser du räkenskapsår och status för varje konto, för var och en av din byrås kunder. Olika färger indikerar kontonas status så att du direkt ser vilka som blivit avstämda och om de stämmer eller inte. För varje konto samlas även all information, som underlag, specifikationer och transaktionsanalyser.

Agoy periodbokslut / månadsavstämning

Byråstöd

Din byrås alla kunder visas i Agoys byråstöd. Du kan koppla så många kunder du vill till Agoy, utan att betala mer för programmet. I byråstödet kan du både få en snabb överblick och mer ingående information om dina kunders status. Genom färgindikationer får du en uppfattning om hur långt avstämningsarbetet har kommit, hur mycket arbete som har gjorts och vad som är kvar att göra innan bokslut. Genom ett knapptryck kan du öppna en mer ingående vy i byråstödet, där du ser statusen på de sex specifika konton för att underlätta ditt avstämningsarbete ytterligare!

Transaktionsanalys

Agoy ger dig transaktionerna för din kunds konton samlade på samma ställe för varje period och månad. Genom ett knapptryck kan du skapa specifikationer av dessa och sortera och filtrera transaktioner. Allt för att göra ditt arbete så enkelt som möjligt!

Agoys transaktionsanalys.

Fortnox-integration

Du kan koppla Agoy till Fortnox för var och en av dina kunder. Detta låter dig importera SIE-filer från Fortnox genom bara ett knapptryck inne i Agoy. Använder du andra program? Inga problem. Exportera bara en SIE-fil och importera den till Agoy.

Agoys Fortnox-intergrationn

Modul för Årsredovisning och Skatteberäkning

Tillgängligt i betaversion.

Årsredovisning

Agoys modul för årsredovisning och skatteberäkning finns tillgänglig i betaversion (skarp version under första halvan av 2021). Modulen är nära kopplad till andra delar i programmet för att göra det så smidigt som möjligt för dig. Både periodbokslut och årsbokslut stöds för K2 och K3. Medan du interagerar med modulen för årsredovisning kan du på samma sida få en förhandsvisning av årsredovisningen, uppdaterad i realtid medan du arbetar, tidigare års årsredovisningar och kundens kontolista.

Agoys Årsredovisning.

Skatteberäkning

Skatteberäkningen i Agoy består även den av period- och årsbokslut. I den tillhörande bokslutsplaneringen kan du planera din skatteberäkning för att spara tid och effektivisera ditt arbete. I skatteberäkningen har du även tillgång till en bokslutsjustering/-verifikation för din kund.

Agoys Skatteberäkning.

Morgondagens Agoy!

Utvecklingsarbetet hos Agoy pågår ständigt. Här är några av de funktioner som är under utveckling och kommer att släppas under 2021.

Skatteprogram

Skattedeklarationer för företag och privatpersoner. Möjlighet att spara ned SKU-filer från Agoy för direktuppladdning till Skatteverket.

Skattekonto

Hämta saldo och transaktioner för skattekontot till Agoy, direkt från Skatteverket. Informationen blir automatisk tillgänglig i Skatteberäkningar i Agoy.

Integrationer

Redan i dag ger Agoy möjlighet till integration med Fortnox, så att du kan importera eller uppdatera SIE-filer med ett enda klick inne i Agoy. Liknande integration med Accountec och Visma bokföringsprogram är under utveckling.

Företagsöversikt

Se information om ägare, koncernstruktur, styrelse, med mera direkt i Agoy Informationen blir automatisk tillgänglig i till exempel modulen för Årsredovisning.

Transaktionanalys Plus

Skapa rapporter, genomför en detaljerad transaktionsanalys, med mera. Mer information kommer under 2021.

Koncernredovisning

Redovisning av flera företag som är i en koncern. Jämför konton för samma period i olika bolag, med mera.

Revisionsprogram

Använd Agoy för revision av såväl enskilda bolag som av bolag i koncern.

Språkstöd

Agoy kommer att få stöd för flera språk än svenska. I första hand för engelska.