fbpx

Agoy uppmärksammas i nya Fortnox Magazine

”Jag visste redan då att det vi ville göra var rena drömmen för Fortnox”. Det säger Agoys grundare Carl-Magnus Falk i en intervju i helt färska Fortnox Magazine.

Agoy uppmärksammas över tre sidor i tidningen. De skriver bland annat att i höst kommer Fortnox att integrera programmet i sina egna lösningar. Jättekul! Men vi måste inflika att Agoy även fortsätter som fristående program för de som använder andra lösningar än Fortnox för sitt redovisningsarbete.

Agoy uppmärksammas

I den personliga intervjun berättar Carl-Magnus Falk bland annat om hur Agoy är utvecklat av branschen för branschen, om att jakten på att minska onödiga klick är som en religion inom Agoys team, om sin egen bakgrund i restaurangvärlden, hur Agoy har ersatt hemmasnickrade Excel-lösningar vid periodavstämningar och om hur övertygad han var att Agoy skulle bli något stort redan innan det fanns en enda rad kod programmerad.

Det och mycket mer kan du läsa online i Fortnox Magazine och artikeln om Agoy och Carl-Magnus Falk. Du hittar den på https://issuu.com/fortnox/docs/fortnoxmagazine2-2021?fr=sMjNhMTEyNzA0NjQ