Agoy öppnar kontor i Växjö tillsammans med Falköga

Vi är glada att kunna berätta att byrån Falköga Redovisning nu åter expanderar. Byrån grundade fintech-raketen Agoy tillsammans med sin vd Carl-Magnus Falk (på bilden) och öppnar nu ett nytt kontor  i Växjö. Det kommer även att fungera som ett lokalt Agoy-kontor. Flera medarbetare delar redan nu sin tid mellan de båda företagen och banden mellan bolagen är täta.

– Agoy har redan haft närvaro i Växjö genom att flera medarbetare bor där. Dessutom finns vår storägare Fortnox i staden. Det är ett naturligt steg att även Agoy, ihop med Falköga, skaffar ett fast kontor där, säger Carl-Magnus Falk som är grundare av Agoy och VD för Falköga revision, redovisning och företagsrådgivning.

Agoy är skapat av branschen för branschen

Carl-Magnus Falk, vd för Falköga och grundare av Agoy – bokslut i molnet.

– Att användarna så snabbt tog till sig Agoy beror inte minst på att Agoy faktiskt skapats på en redovisningsbyrå, Falköga Redovisning. Vi såg vilka problem vi stötte på i vårt dagliga arbete och såg till att Agoy löste dem på bättre sätt än vad som gjorts tidigare – i de fall det ens fanns någon lösning alls förut. Agoy effektiviserade våra branschkollegors vardag i lika hög grad som programmet effektiviserade vår. Det insåg många snabbt och tog emot Agoy med öppna armar, säger Carl-Magnus Falk.

Att Falköga nu utökar sin verksamhet betyder att Agoy får nära  tillgång till ännu fler kompetenta redovisningskonsulter som kan hjälpa till att utveckla Agoy. Därför är vi på Agoy glada över att Falköga återigen expanderar.

– De senaste åren har Falköga tillfälligt varit tvungna att dra ned på verksamheten, eftersom jag har haft fokus på att utveckla Agoy. Nu när situationen förändrats, bland annat tack vare Fortnox investering i Agoy, kommer jag att kunna lägga mer av min tid på Falköga igen – även om min huvuduppgift kommer fortsätta vara Agoy, säger Carl-Magnus Falk.

Agoy får nytta av utökat Falköga

– Utifrån Agoys perspektiv glädjer jag mig mycket över de möjligheter som ytterligare seniora redovisningskonsulter på Falköga kommer att innebära. Agoy får ännu mer direktkontakt med yrkespersoner från branschen, som kan bidra med ideér kring funktionalitet, kravspecificering av dessa ideér och utföra kvalificerad testning av dem när de har utvecklats, säger Carl-Magnus Falk.

I samband med expansionen söker Falköga fler seniora redovisningskonsulter. Är du själv senior redovisningskonsult och tycker att det verkar intressant att jobba på Sveriges kanske modernaste och mest digitala byrå? Eller kan tipsa oss om någon som du tror passar? Läs mer om tjänsten på https://falkoga.com/vi-soker-senior-redovisningskonsult-falkoga-expanderar-igen/

Foto: Urban Gyllström