fbpx

Agoy nyhetsbrev 9 juli 2021

Det här är ett urval av nyheter från Agoy nyhetsbrev 9 juli 2021. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste! 

Nu utvecklar Agoy funktionen för kundreskontra ytterligare. Hör Agoys grundare Carl-Magnus Falk berätta mer i en kort film (öppnas i ny flik). 

Funktionen för kundreskontra utvecklas ytterligare

Redan i den befintliga integrationen med Fortnox läser Agoy över kundreskontra från Fortnox. Nu utvecklar vi den här funktionen ytterligare. Snart kommer kundreskontran skapas som en pdf automatiskt när en månad är slut och lägga sig som ett underlag i Agoy. Samt fylla i faktiskt saldo.

Hör Agoys grundare Carl-Magnus Falk berätta mer i den här korta filmen.


Sommarpaus för webbinarierna

Det är sommartider och Agoys webbinarier tar en välförtjänt paus. Två gånger i veckan under hela våren har Agoys grundare Carl-Magnus visat Agoys viktigaste funktioner i våra öppna webbinarier.

Du är dock välkommen att boka en privat visning även under sommaren. Skicka ett mejl till webbinarie@agoy.se så bokar vi en tid som passar! Självklart är även privata webbinarier helt kostnadsfria.

Vi planerar att åter ha öppna webbinarier från mitten av augusti. Håll utkik på https://www.agoy.se/webbinarier/ där vi kommer att lägga upp kommande datum – eller mejla oss intresse redan nu på webbinarie@agoy.se så hör vi av oss när datum för höstens webbinarier är klara.


Nyheter i Agoy

  • Flera användare kan nu göras till administratörer för din organisation i Agoy. Tidigare var det bara den användare som skapade organisationen som hade administratörsrättigheter.
  • I utskriften av en månad i avstämningsvyn så finns nu även stöd för att visa underlag i form av pdf-filer och inte bara bildfiler.
  • Möjlighet att söka i klientlistan.
  • Vissa obligatoriska noter följer nu med per automatik.
  • Flera förbättringar av existerande funktioner (bland annat när det gäller att skriva ut rapporter som pdf, i Noter, i Tabeller och i INK2), delvis tack vare feedback från användare.

På gång i Agoy

Det här, bland annat, arbetar vårt utvecklingsteam med just nu:

  • Möjlighet att skicka årsbokslut digitalt till Bolagsverket.
  • Funktionalitet för att bokföra verifikationer direkt i Agoy. Är klienten integrerad med Fortnox bokförs verifikationen i Fortnox efter att du skapat den i Agoy.
  • Behandlingshistorik.
  • Förbättrad hantering av kund- och leverantörsreskontra.
  • Förbättrad hantering av skattesaldo och -transaktioner.