fbpx

Agoy nyhetsbrev 6 augusti 2021

Det här är ett urval av nyheter från Agoy nyhetsbrev 6 augusti 2021. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste! 

Agoys grundare om framtida funktioner. Under sommaren har vi publicerat en rad korta filmer på sociala medier där Agoys grundare Carl-Magnus Falk har tipsat om nuvarande funktioner och berättat om kommande. Nu kan du även se samtliga filmer på Agoys Youtube-kanal (öppnas i webbläsare). 

Tyck till om Agoy

Till veckan startar vi om vår fokusgrupp efter ett kortare sommaruppehåll. Gruppen består av Agoy-användare som ger regelbunden feedback på programmet och på kommande funktioner. Den input Agoy har fått den här vägen har varit mycket värdefull och vi är väldigt tacksamma för den!

Eftersom intresset för att vara med i fokusgruppen är stort så startar vi nu ytterligare en fokusgrupp. Alla är välkomna att vara med – i synnerhet du! Du behöver inte känna att du måste vara extra duktig på datorer och programvara, utan vi är lika mycket ute efter respons från vanliga användare. Vad tycker du som jobbar regelbundet i Agoy, kanske varje dag? Vad vill du att Agoy blir för program? Vad saknar du eller vad kan vi göra annorlunda? Ta chansen att påverka! Det är inte för inte som Agoy kallas för ”branschens program”. Det jobbar vi hårt för att fortsätta vara.

En rad nya spännande saker är på gång i Agoy, som fokusgrupperna kommer att få sätta tänderna i. Stora uppdateringar, det kommande delprogrammet Koncernredovisning, förbättringar av bokslutsdelen och en massa annat kul! Vill du vara med? Skicka ett mejl till info@agoy.se med ditt namn och mejladress. Skriv ”Fokusgruppen” i ämnesraden.

Av branschen, för branschen

Agoy Bokslut & Skatt är branschens program. Det är skapat av branschen, för branschen. Flera av de funktioner som i dag finns i Agoy är en direkt följd av önskemål från er användare. Fortsätt att skicka in synpunkter, förslag och idéer, för vi lyssnar verkligen på er!

I den här korta filmen berättar Agoys grundare Carl-Magnus Falk, själv auktoriserad revisor med egna byrån Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning AB, mer om vad vi egentligen menar med att Agoy är branschens program.

Med Agoy blir din byrå eller ekonomiavdelning digital på riktigt!


Nu även webbinarier för dig som vill fördjupa dina kunskaper

Nu drar vi igång våra öppna, gratis webbinarier igen efter ett kortare sommaruppehåll.

Nytt för hösten är webbinarier på tisdagar kl 10 som är anpassade för dig som redan varit på ett webbinarie och vill veta mer eller har använt Agoy en tid och vill fördjupa dina kunskaper.

Torsdagar kl 14 håller vi fortsatt webbinarier för dig som är nyfiken på Agoy och vad det omtalade programmet kan. Att delta i ett torsdags-webbinarie är det enklaste och snabbaste sättet att få överblick över Agoy Bokslut & Skatt! Snart kommer Agoy att finnas inbakat i Fortnox, då under namnet Fortnox Bokslut & Skatt. Lär dig Agoy redan nu och skaffa dig ett försprång inför hösten! Notera de nya dagarna och tiderna för webbinarierna!

Anmäl dig på https://www.agoy.se/webbinarier/ där du också kan se när nya datum för webbinarier kommer upp.


Nyheter i Agoy

 • Behandlingshistorik.
 • Automatisk infyllning av vissa noter i årsbokslut.
 • Förbättrad filtrering av kund- och leverantörsfakturor.
 • Diverse förbättringar, delvis tack vare feedback från användare, bland annat förbättrat stöd för brutna räkenskapsår.

På gång i Agoy

Det här, bland annat, arbetar vårt utvecklingsteam med just nu:

 • Bokslutsrapport (för period och år).
 • Möjlighet att skicka årsbokslut digitalt till Bolagsverket.
 • Uppdateringar och förbättringar av Bokslut.
 • Möjlighet att skapa verifikat i Agoy.
 • Behandlingshistorik.
 • Integration med Visma eEkonomi.
 • Möjlighet att ladda ned SIE-fil från Agoy.