fbpx

Agoy nyhetsbrev 31 december 2021

Det här är ett urval av nyheter från Agoy nyhetsbrev den 31 december 2021. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste! 

Gott nytt år önskar Agoy!

Vi önskar er alla ett gott slut! 

2021 har varit fullt av utveckling och möjligheter för Agoy och vi säger ett stort tack till alla som stöttat oss längs vägen. Vi hoppas att ni är lika laddade och nyfikna på det nya året som vi är. 2022 är ett år att se mycket fram emot och vi hoppas ni vill följa oss på resan mot en krångelfri vardag med Agoy Bokslut & Skatt.

För dig som inte provat Agoy Bokslut & Skatt än går det snabbt och enkelt att skapa ett konto på agoy.se. Med Agoy Bokslut & Skatt får du period- och årsbokslut, årsredovisning, skatt och rapport direkt i molnet. Inled året på bästa sätt med nya, enkla, molnbaserade Agoy!


Agoys grundare Carl-Magnus Falk håller utbildning i programmet på Citykonferensen i Stockholm den 26 januari.

Nytt tillfälle att träffa Agoy

Citykonferensen i Stockholm den 26 januari

Agoy Bokslut & Skatt utvecklas och uppdateras hela tiden och nya funktioner tillkommer stadigt. Därför kommer Agoys grundare Carl-Magnus Falk att hålla ännu ett kostnadsfritt utbildningstillfälle för den som är intresserad av att veta mer om och lära sig programmet.

Carl-Magnus Falk kommer gå igenom Agoy Bokslut & Skatt från grunden, visa upp de allra senaste funktionerna och hur du kan använda dem på bästa sätt för att effektivisera ditt arbete. Det är ett perfekt tillfälle för dig som är nyfiken på vad Agoy Bokslut & Skatt kan erbjuda. Det är även ett utmärkt tillfälle att komma med din feedback på programmet och få svar på frågor direkt på plats, från Carl-Magnus Falk själv.

Utbildningen kommer hållas på Citykonferensen Ingenjörshuset i Stockholm den 26 januari 2022, klockan 10.00–11.30. Anmälan görs med namn på de som önskar att delta till info@agoy.se . Dit går även bra att ställa vidare frågor kring utbildningen.

Vi tar självklart hänsyn till rådande restriktioner och anpassar utbildningen efter dessa. Vi ser till att hålla avstånd till varandra och handsprit och munskydd finns tillgängligt på plats. Antalet deltagare är dessutom begränsat. Se därför till att säkra din plats redan nu!

Hoppas att vi ses där!

(Kan du inte komma till Citykonferensen så håller vi även fortsättningsvis online-utbildningar varje tisdag. Se mer längre ned).


”Lilla Agoy” för ekonomiavdelningar

Agoy Avstämning & Rapport är en nedbantad version av större programmet Agoy Bokslut & Skatt och skapat för dig som arbetar professionellt med redovisning, kanske på en ekonomiavdelning, men sedan lämnar arbetet med bokslut och skatt vidare.

Med Agoy Avstämning & Rapport får du överblick över företagets ekonomi och hur långt redovisningsarbetet har kommit. Gör smidigt avstämning och periodbokslut och vinka hej då till trassliga Excel-dokument. Skapa snabbt professionella rapporter för ledningen och lämna över ett perfekt jobb till din byrå att fortsätta jobba med!


Nyheter i Agoy

Se vem som fyllt i faktiskt saldo

Nu loggas när och vem som har fyllt i faktiskt saldo i Agoy. Det är ett led i att göra så att allt i Agoy ska kunna gå att spåra bakåt, vilket i sig är en önskan från er användare.

Lägg till kund- och leverantörsreskontra direkt i Agoy

Om du har integration med Fortnox kan du nu lägga till kundreskontra och leverantörsreskontra direkt i Agoy. På bilden ovan ser du var du hittar knappen för detta.

Vi rekommenderar att du använder dig av skärmklippsverktyget och kopierar in underlaget i ”hidden row” i Agoy.

Vi arbetar med att utveckla ett automatiskt flöde för detta så att underlagen läggs in automatiskt. Även utan denna kommande förbättring är vi övertygade om att redan denna uppdatering kommer att underlätta ditt arbete i Agoy.

Ännu fler nyheter i Agoy

 • Summeringskolumn i resultat- och balansrapport-tabellen i rapport.
 • Förbättringar i bland annat rapport, utskrifter, skatt, noter och radbrytningar i årsredovisning.

På gång i Agoy

Det här, bland annat, arbetar vårt utvecklingsteam med just nu:

 • Möjlighet att välja period/tidsintervall för resultat-/balansrapport-tabeller i rapport.
 • Möjlighet att låsa räkenskapsår och årsbokslut.
 • Kund- och leverantörsreskontra som lista (pdf) i underlag.
 • Stöd för att uppdatera faktisk saldo med reskontra.
 • Möjlighet att skicka årsbokslut digitalt till Bolagsverket.
 • Stöd för att skapa verifikat i Agoy.
 • Förbättrade specifikationer.
 • Stöd för K3 i Årsredovisning.
 • Stöd för privatpersoner och enskild firma.
 • Stöd för koncernredovisning.
 • Integration med Visma eEkonomi.

Tisdagar kl 10 håller Agoys produktspecialist Matilda kostnadsfria online-utbildningar i Agoy Bokslut & Skatt för dig som vill lära dig vad det omtalade programmet kan.

Lär dig Agoy Bokslut & Skatt!

Kostnadsfri online-utbildning!

Tisdagar kl 10 håller Agoys produktspecialist Matilda kostnadsfria online-utbildningar i Agoy Bokslut & Skatt för dig som vill lära dig vad det omtalade programmet kan. Att delta i en online-utbildning är också det enklaste och snabbaste sättet att få överblick över Agoy Bokslut & Skatt!

Anmäl dig på https://www.agoy.se/online-utbildningar/

(Du har även möjlighet att vara med när Agoys grundare Carl-Magnus Falk håller en kostnadsfri utbildning i programmet på Citykonferensen Ingenjörshuset i Stockholm den 26 januari 2022, klockan 10.00–11.30. Se mer en bit upp.)


Agoy gör dig digital på riktigt

Omtalade Agoy Bokslut & Skatt är en modern, molnbaserad lösning som gör jobbet med avstämning, period- och årsbokslut, årsredovisning, skatt och rapportering oändligt mycket smidigare! 

Agoy fungerar ihop med alla redovisningsprogram.

Fortsätt att göra din löpande bokföring i det program som du brukar använda, exportera sedan en SIE-fil och importera den till Agoy. Du är igång på någon minut! Arbetar du i Fortnox så har Agoy en koppling så att du kan importera och uppdatera dina siffror med ett enda klick. Med Agoy blir din byrå eller ekonomiavdelning digital på riktigt, ända fram till färdiga filer som du skickar in digitalt till Skatteverket!

Agoy kan kopplas till dina skattekonton

Agoy kan kopplas till dina skattekonton hos Skatteverket. Logga in på Skatteverket med Bank-ID och klicka på uppdatera. Vips så har Agoy alla aktuella skattetransaktioner – dessutom filtrerar programmet ut dem över rätt konton. Hur smidigt som helst! Jobbar du på en byrå? Då kan du glädjas över att det räcker  med att logga in på Skatteverket en gång – alla klienter i Agoy som du skatteombud för uppdateras samtidigt.


Du har läst ett urval av nyheter från Agoy nyhetsbrev den 31 december 2021. Glöm inte att skriva upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så att du blir först att få reda på det senaste!