fbpx

Agoy nyhetsbrev 29 april 2022

Det här är ett urval av nyheter från Agoys nyhetsbrev den 29 april 2022. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste! 

Är du nyfiken på Agoy men har inte har kommit till skott att prova programmet än? Att delta i Agoys öppna och kostnadsfria webbinarier är det enklaste sättet att snabbt få överblick över programmet och en känsla för vad du har för nytta av det i just ditt arbete.

Agoys webbinarier ger snabb överblick över programmet

Är du nyfiken på Agoy men har inte har kommit till skott att prova programmet än? Att delta i Agoys öppna och kostnadsfria webbinarier är det enklaste sättet att snabbt få överblick över programmet och en känsla för vad du har för nytta av det i just ditt arbete. Du kan ställa frågor till våra produktspecialister och få svar direkt.

Agoy är byggt för att vara enkelt att lära sig och enkelt att förstå när du jobbar i programmet. Men vi vet också att det är lätt att missa smarta funktioner, så även du som använt Agoy ett tag gör klokt i att då och då titta in på våra webbinarier för att uppdatera dig i det senaste. Vi håller webbinarier/utbildningar minst en gång i veckan. Se https://www.agoy.se/online-utbildningar/ för tider och anmälan.

Ett exempel på en smart funktion i Agoy är möjligheten att kopiera eller flytta underlag mellan perioder. Det är en funktion som vi la till för bara några dagar sedan, och som du kanske inte hunnit notera än. En till synes liten detalj, men vi är övertygade om att den kan vara till stor nytta och bidra till att utrota onödigt krångel i din arbetsvardag. (Se mer om funktionen en bit ned).

Du som redan har använt programmet en tid vet redan att Agoys vision är just att utrota onödigt krångel – och att vi lever som vi lär. I bland lägger vi till revolutionerande funktioner som Agoy är ensamma om att ha, men vi är också säkra på att det går att göra mycket i detaljerna. Alla de här mindre förenklingarna som Agoy ständigt lägger till gör tillsammans att du både kan arbeta snabbare och effektivare – och dessutom få ett roligare och mer harmoniskt arbete.

Har du inte testat Agoy än så är det hög tid nu – oavsett om du jobbar på en ekonomiavdelning eller som redovisningskonsult på byrå!

Vill du vara först med att få reda på det senaste om Agoy? Följ oss även i våra sociala medier! Vi finns på LinkedIn, Facebook, Instagram och Youtube.

Skapa konto och testa Agoy redan i dag (30 dagar utan kostnad!) för att se hur det utrotar onödigt krångel i ditt vardagliga arbete!

  

ÖVERBLICK OCH ORDNING – ALLT I MOLNET

Agoy tar dig hela vägen in i mål

Molnbaserade Agoy tar vid där dina vanliga bokföringsprogram slutar. Om de tar dig från A till B så tar Agoy dig vidare från B till C – och ända in i mål, med digital inlämning av årsredovisningen till Bolagsverket.

Genom Agoy kan du få ett helt digitalt arbetsflöde, ända fram till digital inlämning av årsredovisningen. Programmet ger dig dessutom en oöverträffad överblick och avstämningsarbetet har aldrig varit smidigare!

Agoy tar vid efter den löpande bokföringen

Den löpande bokföringen fortsätter du att göra i dina vanliga program. När det är dags för avstämning, periodbokslut, rapport, årsredovisning och skatt tar Agoy över. Exportera bara en SIE-fil och importera den till Agoy. Jobbar du i Fortnox är det ännu enklare – genom en direktkoppling mellan programmen kan du genom bara ett klick importera eller uppdatera dina siffror i Agoy!

Oavsett om du arbetar på en ekonomiavdelning på ett företag eller på en redovisningsbyrå så innehåller Agoy en rad små finesser som underlättar i ditt dagliga arbete. Integrationen mellan Agoy och Skatteverket gör att du kan uppdatera skattekontona direkt, och dessutom automatiskt filtrera ut transaktionerna från skattekontot över en rad olika konton i Agoy där de hör hemma. Agoy utrotar allt onödigt krångel! Prova Agoy nu! Registrera konto och var igång på några minuter!

Integration med Skattekontot

Tack vare Agoys smarta avstämning kan du skicka alla dina hemgjorda Excel-lösningar till arkivet – du kommer aldrig att vilja gå tillbaka till hur du arbetade förut. Du skapar bokslut för valfri period hur smidigt som helst. I rapportdelen kan du enkelt skapa professionella rapporter för vd, styrelse, investerare och andra som behöver regelbunden insyn i ekonomin.

Agoy är helt molnbaserat

Du sköter allt i programmet via din vanliga webbläsare, ingen lokal installation krävs på din dator och programmet fungerar självklart lika bra på Mac som på PC. Att Agoy är molnbaserat gör också att det alltid är tillgängligt, oavsett var du befinner dig. Dessutom alltid uppdaterat och säkerhetskopierat, utan att du ens behöver tänka på det!

Prova Agoy nu! Registrera konto och var igång på några minuter!

 


Nyheter i Agoy

Flytta kopiera underlag period konto Agoy

Flytta och kopiera underlag mellan perioder och konton

Nu kan du flytta och kopiera underlag mellan perioder och konton i avstämningsvyn i Agoy!

Gå in i ett konto och klicka på symbolen i högra hörnet på ”hidden row” för att enkelt välja ditt nästa steg. Ställ in vad, var och om du vill flytta eller kopiera underlagen med några få knapptryck.

Välj i listan vilka perioder och konton underlagen ska flyttas eller kopieras mellan. Bocka i de delar du vill inkludera och avsluta med att antingen klicka på ”Kopiera” eller ”Flytta”. Du kan alltid lägga till eller radera underlag vid behov.

Välj om du vill kopiera eller flytta:

 • Intern kommentar
 • Extern kommentar
 • Rutin
 • Specifikation
 • Underlag

Fler nyheter i Agoy

Följande funktioner har också tillkommit sedan förra nyhetsbrevet:

 • Stöd för privatpersoner och enskild firma.
 • Stöd för INK1 (inklusive SRU-export).

På gång i Agoy

Det här, bland annat, arbetar vårt utvecklingsteam med just nu:

 • Möjlighet att flytta/kopiera kommentarer, underlag, specifikationer från ett konto/period till ett annat konto/period samma räkenskapsår.
 • Möjlighet att gömma status för period- och årsklienter.
 • Stöd för privatpersoner och enskild firma.
 • Stöd för INK1 (inkl. SRU-export).
 • Möjlighet att lämna in K3 årsredovisningar digitalt till Bolagsverket.
 • Möjlighet att skapa verifikat i Agoy.
 • Förbättrade specifikationer.
 • Koncernredovisning.
 • Aktiebok.

Tisdagar kl 10 håller vi kostnadsfria online-utbildningar i Agoy Bokslut & Skatt för dig som vill lära dig vad det omtalade programmet kan.

Lär dig Agoy Bokslut & Skatt!

Kostnadsfri online-utbildning!

Tisdagar kl 10 håller Agoys produktspecialister kostnadsfria online-utbildningar i Agoy Bokslut & Skatt för dig som vill lära dig vad det omtalade programmet kan. Att delta i en online-utbildning är också det enklaste och snabbaste sättet att få överblick över Agoy Bokslut & Skatt!

Anmäl dig på https://www.agoy.se/online-utbildningar/


Du har läst ett urval av nyheter från Agoy nyhetsbrev. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste!