fbpx

Agoy nyhetsbrev 27 maj 2022

Det här är ett urval av nyheter från Agoys nyhetsbrev den 27 maj 2022. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste! 

Varje vecka håller vi utbildningar i Agoy, där även du som ännu inte provat programmet än kan få en lättöverskådlig introduktion till vad Agoy kan göra och hur du kan använda det i ditt arbete.

Få koll på Agoy

Delta i vår kostnadsfria online-utbildning

Agoy är användarvänligt, lätt att lära sig och fritt från krångel. Du är igång och arbetar i Agoy inom några minuter. Men ibland kan det ändå kännas enklare att bli introducerad till programmet av någon.

Därför håller vi varje vecka utbildningar i Agoy, där även du som ännu inte provat programmet än kan få en lättöverskådlig introduktion till vad Agoy kan göra och hur du kan använda det i ditt arbete.

Agoy innehåller även en rad små finesser som underlättar i ditt dagliga arbete, och nya tillkommer varje vecka – över 50 nya funktioner bara i år! Så har du inte deltagit i våra webbinarier på ett tag så kan det vara läge att delta igen för att få koll på nyheterna, säger Agoys grundare Carl-Magnus Falk.

anmäl dig redan i dag till ett av Agoys öppna, kostnadsfria webbinarier som hålls minst en gång per vecka. Eller skapa ett konto på agoy.se och prova programmet på egen hand – gratis de första 30 dagarna!

Som du säkert redan vet kan Agoy användas ihop med alla bokföringsprogram. Använder du Fortnox så finns en smart direktkoppling, men även med andra program är det enkelt att bara exportera en SIE-fil från ditt bokföringsprogram, importera den till Agoy och fortsätta arbetet med avstämningen där.

Vill du vara först med att få reda på det senaste om Agoy? Följ oss även i våra sociala medier! Vi finns på LinkedIn, Facebook, Instagram och Youtube.

Skapa konto och testa Agoy redan i dag (30 dagar utan kostnad!) för att se hur det utrotar onödigt krångel i ditt vardagliga arbete!

 

  

ÖVERBLICK OCH ORDNING – ALLT I MOLNET

Agoy tar dig hela vägen in i mål

Molnbaserade Agoy tar vid där dina vanliga bokföringsprogram slutar. Om de tar dig från A till B så tar Agoy dig vidare från B till C – och ända in i mål, med digital inlämning av årsredovisningen till Bolagsverket.

Genom Agoy kan du få ett helt digitalt arbetsflöde, ända fram till digital inlämning av årsredovisningen. Programmet ger dig dessutom en oöverträffad överblick och avstämningsarbetet har aldrig varit smidigare!

Agoy tar vid efter den löpande bokföringen

Den löpande bokföringen fortsätter du att göra i dina vanliga program. När det är dags för avstämning, periodbokslut, rapport, årsredovisning och skatt tar Agoy över. Exportera bara en SIE-fil och importera den till Agoy. Jobbar du i Fortnox är det ännu enklare – genom en direktkoppling mellan programmen kan du genom bara ett klick importera eller uppdatera dina siffror i Agoy!

Oavsett om du arbetar på en ekonomiavdelning på ett företag eller på en redovisningsbyrå så innehåller Agoy en rad små finesser som underlättar i ditt dagliga arbete. Integrationen mellan Agoy och Skatteverket gör att du kan uppdatera skattekontona direkt, och dessutom automatiskt filtrera ut transaktionerna från skattekontot över en rad olika konton i Agoy där de hör hemma. Agoy utrotar allt onödigt krångel! Prova Agoy nu! Registrera konto och var igång på några minuter!

Integration med Skattekontot

Tack vare Agoys smarta avstämning kan du skicka alla dina hemgjorda Excel-lösningar till arkivet – du kommer aldrig att vilja gå tillbaka till hur du arbetade förut. Du skapar bokslut för valfri period hur smidigt som helst. I rapportdelen kan du enkelt skapa professionella rapporter för vd, styrelse, investerare och andra som behöver regelbunden insyn i ekonomin.

Agoy är helt molnbaserat

Du sköter allt i programmet via din vanliga webbläsare, ingen lokal installation krävs på din dator och programmet fungerar självklart lika bra på Mac som på PC. Att Agoy är molnbaserat gör också att det alltid är tillgängligt, oavsett var du befinner dig. Dessutom alltid uppdaterat och säkerhetskopierat, utan att du ens behöver tänka på det!

Prova Agoy nu! Registrera konto och var igång på några minuter!

 


Nyheter i Agoy

Lista över alla nya funktioner finns på agoy.se

Det tillkommer hela tiden nya funktioner i Agoy. Nu har vi samlat de senaste månadernas nya funktioner kronologiskt i en lista på agoy.se/releaser. Listan kommer att fyllas på kontinuerligt, så håll koll där! Saknar du ändå något i Agoy? Kontakta oss så kan vi kanske lägga till den funktionen också! Vår utveckling drivs av vad branschen efterfrågar och behöver, så kanske är det just dina idéer vi plockar upp och förverkligar härnäst!

Skattekontosaldo i översiktsvyn

Nu kan du se skattekontots saldo direkt i översiktsvyn i Agoy. När du går in i programmet visas varje klients saldo på skattekontot på en gång i översiktsvyn, tillsammans med datum för när saldot senast hämtades in från Skatteverket.

Kassainventeringsintyg i Agoy

Kassainventeringsintyg nu i Agoy

Nu finns kassainventeringsintyg i Agoy! Kassainventeringsintygen skapar du smidigt i Agoys avstämningsvy. Intygen finns tillgängliga för, och visas på, konto 1900 till 1919 där något finns bokfört. Mycket snart kommer det även att vara möjligt att skapa lagerinventeringsintyg i programmet.

Fler nyheter i Agoy

Följande funktioner har också tillkommit sedan förra nyhetsbrevet:

 • Möjlighet att hantera NE som huvudform under företag.
 • Möjlighet att hantera N3A som bilaga till INK1 under privatperson (istället för företag).
 • Skatteblankett K4.

På gång i Agoy

Det här, bland annat, arbetar vårt utvecklingsteam med just nu:

 • Varulagerintyg.
 • Uppräkning av periodiseringsfond.
 • Flera skatteblanketter: K5, K6, NEA, K2, K7, K9, N4, N7, N8, N9, K11, K12, K13, K15A/B, T2.
 • Möjlighet att hämta data från CreditSafe.
 • Möjlighet att skapa verifikat i Agoy.
 • Förbättrade specifikationer.
 • Stöd för K3 i Årsredovisning.
 • Möjlighet att skicka årsbokslut till bolagsverket/digital inlämning (K3).
 • Koncernredovisning.
 • Aktiebok.
 • Ökad kontroll över sidbrytning i årsredovisning (manuell inlämning)
 • Möjlighet att gömma status för period- och årsklienter.

 

Tisdagar kl 10 håller vi kostnadsfria online-utbildningar i Agoy Bokslut & Skatt för dig som vill lära dig vad det omtalade programmet kan.

Lär dig Agoy Bokslut & Skatt!

Kostnadsfri online-utbildning!

Tisdagar kl 10 håller Agoys produktspecialister kostnadsfria online-utbildningar i Agoy Bokslut & Skatt för dig som vill lära dig vad det omtalade programmet kan. Att delta i en online-utbildning är också det enklaste och snabbaste sättet att få överblick över Agoy Bokslut & Skatt!

Anmäl dig på https://www.agoy.se/online-utbildningar/


Du har läst ett urval av nyheter från Agoy nyhetsbrev. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste!