fbpx

Agoy nyhetsbrev 23 juli 2021

Det här är ett urval av nyheter från Agoy nyhetsbrev 23 juli 2021. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste! 

Agoy Rapport, Agoy Koncern och en kraftigt utökad Agoy Skatt. Hör Agoys grundare Carl-Magnus Falk berätta i en kort film om dessa nya, viktiga funktioner som är på gång till Agoy under hösten 2021 och tidigt 2022 (öppnas i webbläsare). 

Kommande funktioner i Agoy

Vi på Agoy Bokslut & Skatt får många nyfikna frågor om kommande funktioner i programmet. Under hösten 2021 och tidigt 2022 kommer vi att släppa tre stora saker:

• Agoy Rapport
• Agoy Skatt, version 2
• Agoy Koncern

I den här filmen berättar Agoys grundare Carl-Magnus Falk mer om vad de innebär.

Av branschen, för branschen

Agoy Bokslut & Skatt är branschens program. Det är skapat av branschen, för branschen. Flera av de funktioner som i dag finns i Agoy är en direkt följd av önskemål från er användare. Fortsätt att skicka in synpunkter, förslag och idéer, för vi lyssnar verkligen på er!

I den här korta filmen berättar Agoys grundare Carl-Magnus Falk, själv auktoriserad revisor med egna byrån Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning AB, mer om vad vi egentligen menar med att Agoy är branschens program.

Snart kan du gruppera dina klienter i Agoy

En kommande funktion i Agoy är att du kommer att kunna gruppera dina klienter. Till exempel kan du gruppera klienterna efter kontor eller om de är redovisnings- eller revisionskunder. Du kommer själv att kunna namnge grupperingarna som du skapar. I den här korta filmen berättar Agoys grundare Carl-Magnus Falk mer.

Agoy är väldigt anpassningsbart, så att du kan skräddarsy programmet för just dina behov och arbetsprocesser.

Smidigare avstämningar av periodiseringar

Agoy arbetar ständigt med att utrota onödigt krångel, underlätta arbetet och snabba upp processer.
Inom kort kommer du som har integration mellan Agoy och Fortnox att smidigare kunna göra avstämningar av periodiseringar. Agoy kommer att hämta in periodiseringsrapporten från Fortnox, lägga den över 17-kontona i avstämningsvyn som pdf i underlagsdelen och faktiskt saldo kommer att fyllas i. I den här korta filmen berättar Agoys grundare Carl-Magnus Falk mer.

Med Agoy blir din byrå eller ekonomiavdelning digital på riktigt!


Nyheter i Agoy

  • Det går nu att lägga till nya rader för alla noter i årsredovisning.
  • Det går nu att ladda upp fler underlag i avstämningsvyn (upp till 24 per konto och period).
  • Flera förbättringar av existerande funktioner, delvis tack vare feedback från användare (till exempel radbrytning i årsstämmoprotokoll, filtrering av kund- och leverantörsfakturor, INK2)
  • Flera användare kan nu göras till administratörer för din organisation i Agoy. Tidigare var det bara den användare som skapade organisationen som hade administratörsrättigheter.

På gång i Agoy

Det här, bland annat, arbetar vårt utvecklingsteam med just nu:

  • Möjlighet att skicka årsbokslut digitalt till Bolagsverket.
  • Skapa verifikat i Agoy.
  • Behandlingshistorik.
  • Möjlighet att ladda ned SIE-fil från Agoy.
  • Integration med Visma eEkonomi.