fbpx

Agoy nyhetsbrev 26 november 2021

Det här är ett urval av nyheter från Agoy nyhetsbrev 26 november 2021. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste! 

Den 15 januari är integrationen mellan Agoy Bokslut & Skatt och Bolagsverket klar.

Nya funktioner gör Agoy ännu bättre

– Det händer mycket nytt i Agoy Bokslut & Skatt! Vi har släppt en rad nya funktioner och den 15 januari är Agoy Bokslut & Skatt koppling till Bolagsverket klar, säger programmets grundare Carl-Magnus Falk.

Integrationen med Bolagsverket gör att du kan skicka din färdiga årsredovisning från Agoy Bokslut & Skatt till Bolagsverket direkt, helt digitalt. Det här är sista länken i kedjan, som gör att du med Agoys hjälp kan få ett helt digitalt arbetsflöde.

Bolagsverket har intent uppdaterat sin taxonomi under hösten, vilket har gjort att vårt arbete dragit ut längre på tiden än vad vi planerade från början. Å andra sidan kommer Agoy Bokslut & Skatt vara ett av få program som drar nytta av den allra senate tekniken – framtidssäkrat och klart!

Se mer nedan för fler nya funktioner i Agoy!

Har du inte provat Agoy än? Skapa konto på https://www.agoy.se/ och var igång på några minuter!

 

Nyhet i Agoy Bokslut & Skatt:

Egna bokslutsdokument

Nu finns nya funktionen Bokslutsdokument i bokslutsdelen av Agoy Bokslut & Skatt. Här kan du ladda upp dokument utan att koppla dem till ett specifikt konto.

Du kan välja mellan att använda de redan ifyllda dokumentnamnen eller lägga till egna. Dokumenten kan sedan föras in under relevant rubrik. Bokslutsdokumenten kommer med på utskriften i bokslutsdokumentationen.

 

Nyhet i Agoy Bokslut & Skatt:

Kopiera underlag mellan perioder

Nu kan du kopiera underlag mellan perioder med ett enda klick. Agoys produktspecialist Matilda visar hur i den här korta filmen som du kan se på Agoys sajt, https://www.agoy.se/kopiera-underlag-mellan-perioder-med-ett-enda-klick/.

Vill du se fler filmer om vad Agoy kan? Ta en titt på Agoys YouTube-kanal, https://www.youtube.com/channel/UCePIrg026t4lIqw-fJd_BuA

På gång i Agoy

Det här, bland annat, arbetar vårt utvecklingsteam med just nu:

  • Lägg till egen dokumentsida i rapport.
  • Låsning av räkenskapsår och årsbokslut.
  • Möjlighet att skicka årsbokslut digitalt till Bolagsverket.
  • Skapa verifikat i Agoy.
  • Förbättrade specifikationer.
  • Stöd för K3 i Årsredovisning
  • Stöd för Privatpersoner och enskild firma
  • Koncernredovisning
  • Integration med Visma eEkonomi.

Möt Agoy!

På Kistamässan 1–2 december 2021

Den 1–2 december medverkar Agoy även på mässan Ekonomi & Företag på Kistamässan utanför Stockholm. Kom och hälsa på oss i vår monter C20! Gratis entré, men förhandsanmälan krävs.

Nästan ända från starten av Agoy har det varit pandemi. Det har svidit att inte ha kunnat åka ut och träffa er användare oftare. Men i dag är Agoy och grundare Carl-Magnus Falk i Malmö (bilden) och demonstrerar programmet. I morgon är det Göteborgs tur och nästa vecka finns vi på mässan i Kista (se ovan).

Framöver hoppas vi att kunna ge oss ut i Sverige och träffa fler av er öga mot öga. Hör av er om ni vill att vi kommer till er byrå eller ekonomiavdelning för att visa Agoy på plats!

 

 

Lär dig Agoy Bokslut & Skatt! Kostnadsfri online-utbildning!

Tisdagar kl 10 håller vi kostnadsfria online-utbildningar i Agoy Bokslut & Skatt för dig som vill lära dig vad det omtalade programmet kan. Att delta i en online-utbildning är också det enklaste och snabbaste sättet att få överblick över Agoy Bokslut & Skatt!

Anmäl dig på https://www.agoy.se/online-utbildningar/