fbpx

Agoy nyhetsbrev 10 juni 2022

Det här är ett urval av nyheter från Agoys nyhetsbrev den 10 juni 2022. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste! 

Agoy sköts via webbläsaren och du behöver inte ens använda din egen dator. Logga bara in i Agoy och hitta alla klienter och siffror lika smidigt från sommarstugan som från kontoret.

Ta med Agoy till sommarstugan eller på resan

Jobba varifrån du vill med molnbaserade Agoy

När vi närmar oss sommaren kan det kännas extra aktuellt att arbeta på distans. Vi vill påminna om att Agoy är helt molnbaserat och att du kan enkelt jobba varifrån du vill.

Agoy sköts via webbläsaren och du behöver inte ens använda din egen dator. Logga bara in i Agoy och hitta alla klienter och siffror lika smidigt från sommarstugan som från kontoret. Allt som behövs är en internetuppkoppling, så kan du jobba varifrån i världen du vill!

Agoys utvecklare fortsätter att spotta ur sig nya funktioner i rask takt – över 50 nya funktioner bara i år! Sedan senast har vi till exempel lagt till möjlighet att smidigt och enkelt skapa varulagerintyg i avstämningsvyn i Agoy. Funktionen finns tillgänglig för konto 1400 till 1499.

– Att delta i våra webbinarier är ett bra sätt att få en introduktion till Agoy och allt som programmet kan, och för användare som varit med ett tag är det ett enkelt sätt att få koll på alla nyheter som tillkommit, säger Agoys grundare Carl-Magnus Falk.

Så anmäl dig redan i dag till ett av Agoys öppna, kostnadsfria webbinarier som hålls minst en gång per vecka. Eller skapa ett konto och prova programmet på egen hand – gratis de första 30 dagarna!

Agoy håller som bäst på att planera för att besöka redovisningsbyråer och demonstrera programmet på plats.

– Vi älskar att få spontana synpunkter från kunniga branschkollegor när vi visar programmet för dem första gången. Det är värdefull återkoppling som vi tar med oss för att göra programmet ännu bättre. Pandemin gjorde att vi tvingades avstå från att besöka byråer på plats, men nu planerar vi för att ge oss ut på vägarna! säger Carl-Magnus Falk.

Vill din byrå också ha en demonstration av Agoy på plats hos er? Hör av dig till info@agoy.se så hittar vi ett lämpligt datum, före eller efter semestrarna!

Vill du vara först med att få reda på det senaste om Agoy? Följ oss även i våra sociala medier! Vi finns på LinkedInFacebookInstagram och Youtube.

Skapa konto och testa Agoy redan i dag (30 dagar utan kostnad!) för att se hur det utrotar onödigt krångel i ditt vardagliga arbete!ÖVERBLICK OCH ORDNING – ALLT I MOLNET

Agoy tar dig hela vägen in i mål

Molnbaserade Agoy tar vid där dina vanliga bokföringsprogram slutar. Om de tar dig från A till B så tar Agoy dig vidare från B till C – och ända in i mål, med digital inlämning av årsredovisningen till Bolagsverket.

Genom Agoy kan du få ett helt digitalt arbetsflöde, ända fram till digital inlämning av årsredovisningen. Programmet ger dig dessutom en oöverträffad överblick och avstämningsarbetet har aldrig varit smidigare!

Agoy tar vid efter den löpande bokföringen

Den löpande bokföringen fortsätter du att göra i dina vanliga program. När det är dags för avstämning, periodbokslut, rapport, årsredovisning och skatt tar Agoy över. Exportera bara en SIE-fil och importera den till Agoy. Jobbar du i Fortnox är det ännu enklare – genom en direktkoppling mellan programmen kan du genom bara ett klick importera eller uppdatera dina siffror i Agoy!

Oavsett om du arbetar på en ekonomiavdelning på ett företag eller på en redovisningsbyrå så innehåller Agoy en rad små finesser som underlättar i ditt dagliga arbete. Integrationen mellan Agoy och Skatteverket gör att du kan uppdatera skattekontona direkt, och dessutom automatiskt filtrera ut transaktionerna från skattekontot över en rad olika konton i Agoy där de hör hemma. Agoy utrotar allt onödigt krångel! Prova Agoy nu! Registrera konto och var igång på några minuter!

Integration med Skattekontot

Tack vare Agoys smarta avstämning kan du skicka alla dina hemgjorda Excel-lösningar till arkivet – du kommer aldrig att vilja gå tillbaka till hur du arbetade förut. Du skapar bokslut för valfri period hur smidigt som helst. I rapportdelen kan du enkelt skapa professionella rapporter för vd, styrelse, investerare och andra som behöver regelbunden insyn i ekonomin.

Agoy är helt molnbaserat

Du sköter allt i programmet via din vanliga webbläsare, ingen lokal installation krävs på din dator och programmet fungerar självklart lika bra på Mac som på PC. Att Agoy är molnbaserat gör också att det alltid är tillgängligt, oavsett var du befinner dig. Dessutom alltid uppdaterat och säkerhetskopierat, utan att du ens behöver tänka på det!

Prova Agoy nu! Registrera konto och var igång på några minuter!


Nyheter i Agoy

Lista över alla nya funktioner finns på agoy.se

Det tillkommer hela tiden nya funktioner i Agoy. Nu har vi samlat de senaste månadernas nya funktioner kronologiskt i en lista på agoy.se/releaser. Listan kommer att fyllas på kontinuerligt, så håll koll där! Saknar du ändå något i Agoy? Kontakta oss så kan vi kanske lägga till den funktionen också! Vår utveckling drivs av vad branschen efterfrågar och behöver, så kanske är det just dina idéer vi plockar upp och förverkligar härnäst!

Skapa varulagerintyg i Agoy

Skapa varulagerintyg

Nu kan du smidigt och enkelt skapa varulagerintyg i avstämningsvyn i Agoy. Funktionen finns tillgänglig för konto 1400 till 1499 och går att nå under fliken ”Varulagerintyg” när du klickar in dig på ett av dessa konton.

Nyhet i Agoy: Resultatrapport för period

Resultatrapport för period

I Agoy kan du nu ta fram en resultatrapport för en vald period. Agoy hämtar automatiskt in siffrorna från det arbete som gjorts i programmet och ger dig en sammanställning av periodens resultaträkning.

På samma rapportsida visas även motsvarande period från föregående räkenskapsår, för att ge dig en tydlig jämförelse. Välj om sidan ska inkluderas i den fullständiga rapporten eller ej genom att bara bocka för eller ur den tillhörande rutan.

Med Agoy skapar du professionella rapporter på nolltid. Ange vilken period rapporten ska visa och skicka den snabbt och enkelt till uppdragsgivaren, direkt från programmet.

Agoy skapar automatiskt en ekonomisk rapport när du går in i rapportavsnittet. Redigera, anpassa eller radera innehåll och välj vilka sidor som ska finnas med i slutversionen.

Du kan även skapa egna textsidor och ladda upp dokument för att anpassa rapporten efter hur du vill ha den.

Agoys rapportdel har även en smart funktion för att automatiskt generera rapporttext. Du kan välja mellan många olika formuleringar, så att texten i din rapport skiljer sig från texterna i tidigare rapporter.

Fler nyheter i Agoy

Följande funktioner har också tillkommit sedan förra nyhetsbrevet:

 • Skatteblanketter: NEA är nu tillgänglig som huvudform
 • Möjlighet att återställa beräkningar i skatteblanketter
 • Möjlighet att ladda upp dokument som bilaga till skattedeklaration (privatperson och företag)

På gång i Agoy

Det här, bland annat, arbetar vårt utvecklingsteam med just nu:

 • Uppräkning av periodiseringsfond
 • Fler skatteblanketter:  K2, K5, K6, K7, K8, K9, K11, N4, N8, N9, N7, K12, K13, K15A/B, T2
 • Möjlighet att hämta data från CreditSafe
 • Checklistor (REKO/REX)
 • Möjlighet att skapa verifikat i Agoy
 • Förbättrade specifikationer
 • Stöd för K3 i Årsredovisning
 • Möjlighet att skicka årsbokslut till Bolagsverket/digital inlämning (K3)
 • Koncernredovisning
 • Aktiebok
 • Ökad kontroll över sidbrytning i årsredovisning (manuell inlämning)
 • Möjlighet att gömma status för period- och årsklienter

Tisdagar kl 10 håller vi kostnadsfria online-utbildningar i Agoy Bokslut & Skatt för dig som vill lära dig vad det omtalade programmet kan.

Lär dig Agoy Bokslut & Skatt!

Kostnadsfri online-utbildning!

Tisdagar kl 10 håller Agoys produktspecialister kostnadsfria online-utbildningar i Agoy Bokslut & Skatt för dig som vill lära dig vad det omtalade programmet kan. Att delta i en online-utbildning är också det enklaste och snabbaste sättet att få överblick över Agoy Bokslut & Skatt!

Anmäl dig på https://www.agoy.se/online-utbildningar/


Du har läst ett urval av nyheter från Agoy nyhetsbrev. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste!