fbpx

Agoy nyhetsbrev 1 april 2022

Det här är ett urval av nyheter från Agoys nyhetsbrev den 1 april 2022. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste! 

Nu kan du lämna in din K2-årsredovisning digitalt till Bolagsverket direkt från Agoy Bokslut & Skatt – allt i några få, enkla steg.

Digital hela vägen med Agoy

Genom Agoy kan du få ett digitalt arbetsflöde hela vägen in i mål. Nu kan du lämna in din årsredovisning digitalt till Bolagsverket direkt från Agoy

Genom några få, enkla steg kan du kontrollera, låsa och lämna in din årsredovisning digitalt till Bolagsverket direkt från programmet. Agoy gör det möjligt att ha ett digitalt arbetsflöde hela vägen in i mål!

Agoys sajt har vi skapat en ny sida där vi skriver mer om den nya funktionen och visar steg-för-steg hur du gör en digital inlämning av årsredovisningen till Bolagsverket.

Vill du vara först med att få reda på det senaste om Agoy? Följ oss även i våra sociala medier! Vi finns på LinkedIn, Facebook, Instagram och Youtube.

För dig som inte provat Agoy Bokslut & Skattän går det snabbt att skapa ett konto på https://www.agoy.se/. Du är i gång på några minuter!Genom molnbaserade Agoy Bokslut & Skatt kan du få ett helt digitalt arbetsflöde, ända fram till digital inlämning av årsredovisningen.

ÖVERBLICK OCH ORDNING – ALLT I MOLNET

Agoy tar dig hela vägen in i mål

Molnbaserade Agoy tar vid där dina vanliga bokföringsprogram slutar. Om de tar dig från A till B så tar Agoy dig vidare från B till C – och ända in i mål, med digital inlämning av årsredovisningen till Bolagsverket

Genom Agoy kan du få ett helt digitalt arbetsflöde, ända fram till digital inlämning av årsredovisningen. Programmet ger dig dessutom en oöverträffad överblick och avstämningsarbetet har aldrig varit smidigare!

Agoy tar vid efter den löpande bokföringen

Den löpande bokföringen fortsätter du att göra i dina vanliga program. När det är dags för avstämning, periodbokslut, rapport, årsredovisning och skatt tar Agoy över. Exportera bara en SIE-fil och importera den till Agoy. Jobbar du i Fortnox är det ännu enklare – genom en direktkoppling mellan programmen kan du genom bara ett klick importera eller uppdatera dina siffror i Agoy

Oavsett om du arbetar på en ekonomiavdelning, på ett företag eller på en redovisningsbyrå så innehåller Agoy en rad små finesser som underlättar i ditt dagliga arbete. Integrationen mellan Agoy och Skatteverket gör att du kan uppdatera skattekontona direkt, och dessutom automatiskt filtrera ut transaktionerna från skattekontot över en rad olika konton i Agoy där de hör hemma. Agoy utrotar allt onödigt krångel! Prova Agoy nu! Registrera konto och var igång på några minuter!

Integration med Skattekontot

Tack vare Agoys smarta avstämning kan du skicka alla dina hemgjorda Excel-lösningar till arkivet – du kommer aldrig att vilja gå tillbaka till hur du arbetade förut. Du skapar bokslut för valfri period hur smidigt som helst. I rapportdelen kan du enkelt skapa professionella rapporter för vd, styrelse, investerare och andra som behöver regelbunden insyn i ekonomin.

Agoy är helt molnbaserat

Du sköter allt i programmet via din vanliga webbläsare, ingen lokal installation krävs på din dator och programmet fungerar självklart lika bra på Mac som på PC. Att Agoy är molnbaserat gör också att det alltid är tillgängligt, oavsett var du befinner dig. Dessutom alltid uppdaterat och säkerhetskopierat, utan att du ens behöver tänka på det!

Prova Agoy nu! Registrera konto och var igång på några minuter!


Nyheter i Agoy

Datum i specifikationer

Nu följer datumet med när du skapar specifikationer från transaktioner i Agoy.

När du väljer att skapa en specifikation inkluderas nu även transaktionsdatumet i texten.

Funktionen är ett direkt resultat av önskemål från Agoys Fokusgrupp. Förslag, idéer och test av nya funktioner diskuteras och genomförs ofta tillsammans med Fokusgruppen och många gånger även med redovisningsbyrån Falköga. Vill du också bli en del av Fokusgruppen? Hör av dig till info@agoy.se. Agoy är skapat av branschen, för branschen.

Agoy släpper ofta funktioner i flera steg. Den första versionen vidareutvecklas efter återkoppling från er användare. Tillsammans skapar vi ett smidigare, effektivare program och utrotar onödigt krångel!

Digital inlämning av årsredovisning

Veckans stora nyhet är att Agoy nu har släppt den efterlängtade funktionen ”digital inlämning”. Du kan nu lämna in din K2-årsredovisning digitalt till Bolagsverket direkt från Agoy Bokslut & Skatt – allt i några få, enkla steg – och därmed kunna ha ett digitalt arbetsflöde hela vägen in i mål.

Vi har skapat en ny sida där vi skriver mer om den nya funktionen och visar steg-för-steg hur du gör en digital inlämning av årsredovisningen till Bolagsverket.

Fler nyheter i Agoy

 • Möjlighet att gömma klara klienter i översiktsvyn.
 • Möjlighet att skriva ut specifikationer direkt från ”hidden row” i Agoy.
 • Datum anges nu när specifikationer skapas utifrån transaktioner.

På gång i Agoy

Det här, bland annat, arbetar vårt utvecklingsteam med just nu:

 • Möjlighet att lägga till två egna sidor i rapporter.
 • Möjlighet att gömma status för period- och årsklienter.
 • Stöd för privatpersoner och enskild firma.
 • Stöd för INK1.
 • Möjlighet att skicka årsbokslut till bolagsverket/digital inlämning (K3).
 • Möjlighet att skapa verifikat i Agoy.
 • Förbättrade specifikationer.
 • Stöd för K3 i Årsredovisning.
 • Koncernredovisning.
 • Aktiebok.

Tisdagar kl 10 håller vi kostnadsfria online-utbildningar i Agoy Bokslut & Skatt för dig som vill lära dig vad det omtalade programmet kan.

Lär dig Agoy Bokslut & Skatt!

Kostnadsfri online-utbildning!

Tisdagar kl 10 håller Agoys produktspecialister kostnadsfria online-utbildningar i Agoy Bokslut & Skatt för dig som vill lära dig vad det omtalade programmet kan. Att delta i en online-utbildning är också det enklaste och snabbaste sättet att få överblick över Agoy Bokslut & Skatt!

Anmäl dig på https://www.agoy.se/online-utbildningar/


Du har läst ett urval av nyheter från Agoy nyhetsbrev. Skriv upp dig som prenumerant (se formuläret i sidfoten på denna sida) så blir du först att få reda på det senaste!